Οι Τούρκοι προετοιμάζουν το έδαφος για νέο κύμα λαθραίων μεταναστών: Τοποθετούν πινακίδες με οδηγίες

9/2/21 | 0 | 0 | 181 εμφανίσεις

Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται ένα μεγάλο κύμα  λαθραίων μεταναστών από την Τουρκία προκειμένου αυτοί να παραβιάσουν τα ελληνικά σύνορα. Μετά τα ύποπτα  δημοσιεύματα για «απλήρωτους στρατιωτικούς στον Έβρο», τώρα οι  Τούρκοι τοποθετούν πινακίδας σε έξι γλώσσες καθώς και τριψήφιο αριθμό για παροχή «βοήθειας».

Οι γλώσσες είναι Τουρκικά, Αγγλικά, Αραβικά, Περσικά, Ουρντού και Μπενγκάλι. Μαζί με τον τριψήφιο αριθμό οι παράνομοι μετανάστες θα έχουν την συνδρομή των τουρκικών αρχών προς τα πού να κατευθυνθούν  για να παραβιάσουν τα σύνορα στον Έβρο.

Εάν τα παραπάνω συνδυαστούν με το νέο καταυλισμό αλλοδαπών που ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση στην περιοχή  Φυλακίου στον Έβρου, τότε  έχουμε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο που φαίνεται να ξεδιπλώνεστε.

https://www.defencenet.gr/asfaleia/esoteriki-asfaleia/906913_oi-toyrkoi-proetoimazoyn-edafos-gia-neo-kyma-lathraion

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο