Οι Τούρκοι αποθεώνουν τον Αντώνη Λιάκο του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεσή του κατά του Μακρόν! Δείτε τα δημοσιεύματα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η πρόσφατη τοποθέτηση του καθηγητή Αντώνη Λιάκου, του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πως «η πολιτική Μακρόν απέναντι στο Ισλάμ είναι προσβλητική» εκθειάζεται από τουρκικά ΜΜΕ.

Με τίτλους όπως: «Μια άλλη αντίδραση στον Γάλλο πρόεδρο έρχεται από την Ελλάδα», «Νέα αντίδραση στον ακόρεστο αποικιοκράτη Μακρόν από την Ελλάδα» κλπ, δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου προβάλλουν τη θέση που εξέφρασε ο Έλληνας καθηγητής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάρτησή του στο Facebook.

«Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα λόγια του Γάλλου Προέδρου Εμανου;eλ Μακρόν για το Ισλάμ. Μια άλλη αντίδραση απέναντι στον Μακρόν, προήλθε από την Ελλάδα. Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του κόμματος της κύριας αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, μοιράστηκε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι η πολιτική του Γάλλου Προέδρου Μακρόν έναντι του Ισλάμ είναι προσβλητική» σημειώνει το netinternethaber.com.

Δείτε μερικά απο τα δημοσιεύματα:

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου:

This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed.

https://europost.gr/oi-toyrkoi-apotheonoyn-ton-antoni-liako-syriza-tin-epithesi-makron/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα