Οι Νέοι γίνονται πλέον… Άντρες

24/7/17 | 0 | 0 | 461 εμφανίσεις

Οκτώ από τους 12 πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στις «μικρές» εθνικές

Οι Νέοι γίνονται πλέον… Άντρες

Μια υπέροχη διαδρομή πολλών ετών με τις μικρές εθνικές ομάδες έφτασε στο τέλος της με… χρυσό τρόπο για 8 από τους 12 παίκτες της Εθνικής Νέων!

Ο τελικός του Eurobasket U20 με το Ισραήλ και η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής σήμανε και το φινάλε μιας λαμπρής πορείας για την πλειοψηφία των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Από σήμερα, μια νέα σελίδα αρχίζει στην ζωή των 97άρηδων Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Βασίλη Μουράτου, Αντώνη Κόνιαρη, Διονύση Σκουλίδα, Νίκου Δίπλαρου, Δημήτρη Φλιώνη, Ιάκωβου Μιλεντίγεβιτς και Θοδωρή Καρρά (αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διοργάνωση με την Εθνική).

Η εν λόγω φουρνιά γεύτηκε αρκετές επιτυχίες και έχει αφήσει μια «βαριά» κληρονομιά στους επόμενους που θα φορέσουν το εθνόσημο στο στήθος.

Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιάννης Αγραβάνης και Διονύσης Τάταρης θα μείνουν πίσω, καθώς θα αγωνιστούν και την επόμενη χρονιά με την U20, και ως άξιοι συνεχιστές και μαζί με τα νέα παιδιά που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν την «γαλανόλευκη», θα επιδιώξουν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στα βιβλία της ιστορίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας