Οι κωμικοί της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής εν δράσει και στο λιβυκό ζήτημα

20/1/20 | 0 | 0 | 444 εμφανίσεις

Τις αστείες προσεγγίσεις των Ελλήνων ιθυνόντων στο κρίσιμο για την Ελλάδα ζήτημα του λιβυκού εμφυλίου πολέμου, τις διαβάσαμε άλλη μία σε φιλοκυβερνητική ιστοδελίδα κυριακάτιλης εφημερίδας: «Σύμφωνα με ανώτατη διπλωματική πηγή, που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες, η Γερμανία θα επιβάλλει τις απόψεις της στην Λιβύη γιατί η Ρωσία έχει το 1/5 του ΑΕΠ της Γερμανίας και η Τουρκία το 1/3 του ΑΕΠ της Ρωσίας. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να εδραιώσει η Γερμανία την παρουσία της στην περιοχή και να επιβάλει τις αποφάσεις».

Ξέχασαν μια μικρή παράμετρο: Η Ρωσία έχει τριάντα φορές περισσότερα όπλα από την Γερμανία και η Τουρκία επίσης διπλάσια όπλα από την Γερμανία.

Και το κυριότερο: Είναι διατεθειμένοι να τα χρησιμοποιήσουν. Κι έχουν χιλιάδες μισθοφόρους στην διάθεσή τους τόσο στην Λιβύη, όσο και στην γύρω περιοχή.

Η Γερμανία τι έχει; Τίποτα!

Ποιος θα επιβάλει τις θέσεις του στην περιοχή, άραγε;

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/839739_oi-komikoi-tis-ellinikis-exoterikis-politikis-en-drasei-kai-sto

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο