Οι Κούρδοι Συρίας υπέγραψαν συμφωνία στην Ουάσινγκτον με ‘στρατηγική εταιρεία’

4/5/21 | 0 | 0 | 80 εμφανίσεις

Μάιος 2, 2021. 21:01. Ελλάδα

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στον ιστότοπο «Foreign Lobby» που δημοσιεύει σχετικά με δραστηριότητες άσκησης πίεσης στις ΗΠΑ ,  το ένοπλο τμήμα των Κούρδων της Συρίας των Ομάδων Λαϊκής Προστασίας – YPG υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία «Jim Dornan Strategies»  η οποία ετέθη σε ισχύ από τις 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το YPG / PKK, του οποίου το όνομα αναφέρεται ως «Κουρδικές Αμυντικές Δυνάμεις / YPG SDF» στη συμφωνία , θα διεξάγει τις δραστηριότητες πίεσης για την «καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης DAESH» μέσω της εταιρείας που φέρεται προσκείμενη στους Ρεπουμπλικάνους.

Όπως σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο πολιτικός βραχίονας του PYD, το Συριακό Δημοκρατικό Συμβούλιο, συνήψε συμφωνία με την εταιρεία λόμπι «AF International» στην Ουάσινγκτον το περασμένο καλοκαίρι.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας