«Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας»

4/2/21 | 0 | 0 | 219 εμφανίσεις

Η επιδημιολογική επιτήρηση με βάση τα λύματα και η σημασία του περιβαλλοντικού εξορθολογισμού, η εγκυρότητα των προγνωστικών μοντέλων της πανδημίας και η νανοτεχνολογία στην έρευνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν στη διαδικτυακή εκδήλωση, με τίτλο: «Οι Θετικές Επιστήμες στην Υπηρεσία της Υγείας».

Στόχος της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από την Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, είναι να ενημερωθεί το ευρύ κοινό αλλά και η πανεπιστημιακή κοινότητα για τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο θέμα της Covid-19. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12.00.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Πρύτανη του ΑΠΘ, Καθηγητή Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαρίτων-Σαρλ Χιντήρογλου.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η παρουσίαση των θεμάτων από τον Διευθυντή Εργαστηρίου Χημικής και Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, Καθηγητή Θοδωρή Καραπάντσιο, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ, Καθηγητή Ιωάννη Αντωνίου και τον Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ Στέργιο Λογοθετίδη.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας