Προηγήθηκε έκκληση του Ιταλού πρωθυπουργού Μ.Ντράγκι να καλέσει ο Τ.Μπάιντεν τον Β.Πούτιν για να του ζητήσει «ειρήνη»

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν τηλεφώνησε σήμερα στον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού μετά από τρεις ολόκληρους μήνες!

Ο αρχηγός του Πενταγώνου κάλεσε για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και τόνισε τη σημασία της διατήρησης των γραμμών επικοινωνίας, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τον εξτρεμιστικό τους λόγο διότι πλέον τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πολιτική Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλα ακόμα και για τις αμερικανικές αγορές.

Σημειώνεται ότι χθες ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι  ζήτησε από τον Τ.Μπάιντεν να τηλεφωνήσει στον Β.Πούτιν και να του ζητήσει να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο ειρήνευσης για την Ουκρανία.

Είναι σαφές ότι η Δύση και οι ΗΠΑ έχουν πλέον πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τον πληθωρισμό στον δυτικό κόσμο να «τρέχει» κατά μέσο όρο στο 10%.

Προφανώς, ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει κατανοήσει πως οι οικονομίες κινδυνεύουν να διαλυθούν και κατάλαβε ότι όλο αυτό πρέπει να τελειώσει.

Γνωρίζει άλλωστε ότι οι μόνοι που μπορούν να το λήξουν είναι αυτοί που το ξεκίνησαν δηλαδή οι Αμερικανοί.

Όπως γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα La Repubblica, o Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια αυτά, ο Τζο Μπάιντεν πρέπει να τηλεφωνήσει στον Πούτιν».

//www.pronews.gr/kosmos/oi-amerikanoi-egkateleipsan-ton-ekstremistiko-logo-pro-tis-pyrinikis-apeilis-o-ypam-ton-ipa-l-ostin-kalese-to-roso-omologo-tou-s-soigkou-gia-synomilies/