Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αποκρύπτουν πληροφορίες από τον Τραμπ -Φοβούνται διαρροές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
WALL STREET JOURNAL

Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών απέκρυψαν ευαίσθητες πληροφορίες απ’ τον Ντόναλντ Τραμπ φοβούμενοι ότι θα διαρρεύσουν, υποστηρίζει η Wall Street Journal, επικαλούμενη τις μαρτυρίες ατόμων που έχουν γνώση του θέματος.

Η απόφαση αυτή των αξιωματούχων καταδεικνύει την βαθιά δυσπιστία που υπάρχει μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών και του προέδρου των ΗΠΑ λόγω των επαφών που είχαν συνεργάτες του με τη Μόσχα, αλλά και την εχθρική στάση που τηρεί απέναντί τους.

Χθες ο Τραμπ κατηγόρησε τις μυστικές υπηρεσίες ότι διαρρέουν πληροφορίες για να τον υπονομεύσουν.

 Οι πηγές που επικαλείται η WSJ αναφέρουν ότι οι αξιωματούχοι αποφάσισαν μεταξύ άλλων να μην αποκαλύψουν στον Τραμπ τις πηγές και τις μεθόδους συλλογής πληροφοριών, καθώς και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι μυστικές υπηρεσίες για να κατασκοπεύουν ξένες κυβερνήσεις.

Στο Λευκό Οίκο, πάντως, απορρίπτουν τις αιτιάσεις της εφημερίδας: «Δεν υπάρχει τίποτε που να μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ακριβή περιγραφή αυτού που πραγματικά συμβαίνει», δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι μυστικές υπηρεσίες αποκρύπτουν από Αμερικανό πρόεδρο ή μέλη του Κογκρέσου συγκεκριμένες πληροφορίες. Είναι όμως η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει λόγω ανησυχίας για την αξιοπιστία ή τη διακριτικότητα του προέδρου, είπαν στην WSJ οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών.

Πηγή: Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αποκρύπτουν πληροφορίες από τον Τραμπ -Φοβούνται διαρροές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/319523/oi-amerikanikes-mystikes-ypiresies-apokryptoyn-plirofories-apo-ton-tramp-fovoyntai#ixzz4YqH7YpFz

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα