Οι Αμερικανίδες τουρίστριες πάνε στα δικαστήρια το εστιατόριο στη Μύκονο που τις χρέωσε 600 ευρώ για τα καβουροπόδαρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

© Shutterstock
02/06/2022  17:43
Μητέρα και κόρη στη Μύκονο παρήγγειλαν δύο κοκτέιλ και ένα μικρό πιάτο καβουροπόδαρα, αλλά έλαβαν λογαριασμό 520,80 ευρώ και… υποχρεωτικό φιλοδώρημα 80 ευρώ.

Η Μπρέντα Μούλτον από το Τέξας βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές με την κόρη της. Σε μια από τις βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού, όμως, έμελλε να τους… βγει ξινή, καθώς πλήρωσαν για δύο βασιλικά καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ, κάτι παραπάνω από 600 ευρώ.

Τώρα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Independent, η Αμερικανίδα τουρίστρια φέρεται να έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον του εστιατορίου DK Oyster στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, λόγω των απειλών και της άδικης μεταχείρισης που υπέστη από το beach bar.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια καταγγελία για το συγκεκριμένο μαγαζί είχε γίνει και το 2019. Και πάλι τότε, μια Αμερικανίδα είχε καταφερθεί εναντίον του εστιατορίου, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να πληρώσει 1.640 δολάρια για ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ψωμί.

Μύκονος: 1.640 δολάρια για… ένα γεύμα
Μιλώντας στη Daily Mail, η 43χρονη Σέριλ Λάμφερ από το Σιατλ ανέφερε ότι η ίδια και η παρέα της παραπλανήθηκαν, εκφοβίστηκαν και εξαπατήθηκαν από το DK Oyster.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι με την παρέα της επισκέφθηκαν το νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε όταν άνθρωποι του εστιατορίου, όπως υποστήριξε, τις περικύκλωσαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, και σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση, γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες… Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», δήλωσε η Λάμφερ στην Daily Mail.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι προσέγγισε την παρέα της στην παραλία ένας «πιεστικός», όπως τον χαρακτήρισε, σερβιτόρος, ο οποίος τους έδειξε μόνο για λίγο το μενού, πριν τις οδηγήσει στο εστιατόριο. Η Λάμφερ δήλωσε ότι πιστεύει πως η στρατηγική του εν λόγω εστιατορίου είναι να μην αφήνει τους πελάτες του να δουν το μενού στο οποίο αναφέρονται οι τιμές ανά 100 γραμμάρια, ενώ οι παραγγελίες αντιστοιχούν σε 300 γραμμ. φαγητού.

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα