Ξεπέρασε πάλι κάθε όριο ο Αμβρόσιος: Κομμουνιστοσυμμορίτες Τσίπρας και Μπελογιάννης

4/4/17 | 1 | 3 | 1,006 εμφανίσεις

Με ανάρτησή του στο ιστολόγιό του, ο Αμβρόσιος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον του Νίκου Μπελογιάννη, του κομμουνισμού και κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την απόφαση να δημιουργηθεί το ομώνυμο μουσείο στην Αμαλιάδα.

Με τίτλο «Τιμήθηκε ένας αρχιδολοφόνος των Ελλήνων», ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αναφέρει όλους εκείνους του λόγους, που κατά τη γνώμη του, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπερεπε να έχει δημιουργήσει το μουσείο Μπελογιάννη.

«Ο χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης.

“Η συντηρητική πολιτική παράταξη, προκειμένου να λησμονηθούν τα πάθη μιάς θλιβεράς περιόδου εθνικού διχασμού, μετονόμασε τον Συμμοριτοπόλεμο και του έδωσε το όνομα «Εμφύλιος» πόλεμος. Δεκαετίες αργότερα οι θεωρητικοί της αριστερής κουλτούρας αποφάσισαν να ξύσουν πληγές και να ξαναφέρουν τη σκέψη μας σε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια!

Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας! Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει»!!!! Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949″.

Πηγή: left.gr 

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    αγγελικη says:

    τι να πει κανεις. αμβροσιος και σεραφειμ πειραιως κανουν ο τι μπορουν για να απομακρυνουν κοσμο απο την εκκλησια. κι οχι τοσο για οσα λενε αλλα για το υφος . καθαροι ταλιμπαν. ελεος. δεν καταλαβαινουν οτι ετσι εμεις οι πιστοι δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε την πιστη μας?

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας