Ξεκίνησε ο κοινωνικός διαχωρισμός; – Serie A: «Να μπαίνουν στο γήπεδο όσοι οπαδοί έχουν κάνει το εμβόλιο»

3/1/21 | 0 | 0 | 63 εμφανίσεις

Ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό έχει ξεκινήσει στην Ιταλία, γεγονός που αυξάνει τις ελπίδες και για την παρουσία οπαδών στις κερκίδες των γηπέδων της Serie A αλλά και που είναι φαίνεται σημείο για τον κοινωνικό διαχωρισμό.

O πρόεδρος του ιταλικού πρωταθλήματος, Πάολο Νταλ Πίνο, ζήτησε ήδη μάλιστα να υπάρξει σχετική ρύθμιση, ώστε όσο οπαδοί κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, να μπορούν άμεσα να παρακολουθήσουν και αγώνες του Καμπιονάτο.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να δεχόμαστε εμβολιασμένους πολίτες στα στάδια. Παρουσιάσαμε ένα σχέδιο 300 σελίδων στην κυβέρνηση σχετικά με το πώς μπορούμε να καλωσορίσουμε τους οπαδούς πίσω στο γήπεδο με ασφάλεια, με μειωμένη χωρητικότητα 20-30%, αλλά δεν λάβαμε ούτε μία απάντηση. Ούτε καν ένα τηλεφώνημα. Ελπίζω, λοιπόν, να επιτρέπεται τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Rai Radio 1».

https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/950461_xekinise-o-koinonikos-diahorismos-serie-na-mpainoyn-sto

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας