Ξέφυγε η κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας: Φανατικοί ισλαμιστές «περιπολούν» για να επιβάλλουν τη Σαρία!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Από το 2012 έχει αρχίσει να συστήνεται στο κέντρο της Αθήνας «ισλαμική αστυνομία» που επιβάλει τον νόμο της Σαρίας!

Φανατικοί ισλαμιστές έχουν δημιουργήσει «περιπόλους» σε Ομόνοια, Κολωνό, Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα και γυρνάνε για να δουν αν τηρείται ο ισλαμικός νόμος! Μόλις πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε και η περίπτωση άγριου ξυλοδαρμού 17χρονης στα Πατήσια, γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί μεγαλύτερό της άντρα που της έδιναν οι δικοί της!

Το 2017 στην πλατεία Κολιάτσου συνελήφθη ομάδα από το Μπαγκλαντές που ξυλοκοπούσαν γυναίκες, επειδή δεν ντύνονταν όπως υπαγορεύει το Ισλάμ, ενώ για τον ίδιο λόγο ξυλοκοπήθηκε τον Μάιο μια γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ Βασίλης Ντούμας: «Στα ισλαμικά γκέτο στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν τέτοια φαινόμενα άσκησης βίας, δηλαδή να περιπολούν εξτρεμιστές ισλαμιστές και να ελέγχουν, να αστυνομεύουν το αν τηρείται η Σαρία. Και αντιστοίχως μετά να εφαρμόζουν βία, να εκβιάζουν και να απειλούν, στη μη τήρησή της».

Αυτά συμβαίνουν στην κατά τα άλλα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα Αθήνα και λίκνο της δημοκρατίας! Αλλά ουδείς εκ των αρμοδίων ταράζεται…

https://europost.gr/xefyge-katastasi-kentro-tis-athinas-fanatikoi-islamistes-peripoloyn-na-epivalloyn/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν, ο μη γένοιτο, χρειασθεί ν’ αντιμετωπίσομε την Τουρκία πολεμικά, έχει ληφθεί υπ’ όψιν ο παράγων λαθερομετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων είναι μουσουλμάνοι και πρόσκεινται στην Τουρκία (ιδίως οι Πακιστανοί); Ποιος ξέρει ποιοι είναι, πόσοι είναι και ποιος τούς έστειλε στην Ελλάδα και με τι σκοπό; Δεν είδαν κανέναν από τούς πάμπολλους αναλυτάδες, που συστήνουν ισχυρές ΕΔ, ως αποτρεππτική δύναμη, χωρίς βεβαίως να λαμβάνουν υπ’ όψιν την πολιτική βούληση και τον ενδοτισμό, που διακρίνει τις κυβερνήσεις 25 τουλάχιστων ετών, ν’ αναφέρει και κάτι για τον εντός των τειχών εχθρό, τους λαθρομετανάστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα