Ο Αλέξης Κούγιας με μια μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρθηκε στη μήνυση που δέχτηκε, τους οπαδούς που προκαλούν επεισόδια στο γήπεδο, ενώ στο τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Δείτε την ανακοίνωση:

Πληροφορήθηκα ότι, ένας από αυτούς που υλοποιούν το σχέδιο του εκβιασμού μου, «δημοσιογράφος», ο οποίος αποθεώνει στις εκπομπές του τους αλήτες που στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε κάθε φάση έβριζαν τους ποδοσφαιριστές, έβριζαν και συκοφαντούσαν την αείμνηστη μητέρα μου, έβριζαν και συκοφαντούσαν εμένα και τον γιο μου, έσπαγαν καθίσματα και τα πετούσαν προς τους οπαδούς μας που τους αποδοκίμαζαν, άναβαν πυρσούς και τους πετούσαν προς την πλευρά της κυρίας Κουρομπύλια για να τιμωρηθούμε με χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι όλοι αυτοί οι αλήτες ήταν 2000 ενώ δεν ήταν περισσότεροι από 200 (υπάρχουν φωτογραφίες και καταμετρήθηκαν από την Αστυνομία), υπέβαλε μήνυση εναντίον μου, χωρίς να γνωρίζω για ποιο αδίκημα, αφού εκτός της απόλυτα δικαιολογημένης διαμαρτυρίας μου για όσα κάνει και λέει κάθε μέρα εις βάρος μου αυτός και οι υπόλοιποι από αυτόν το σταθμό –πατάρι που λειτουργεί στην καφετέρια του αρχηγού του παράνομου στοιχήματος στη Λάρισα, δεν έκανα τίποτα άλλο και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν τουλάχιστον 10 παρευρισκόμενοι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.

Μου κάνει εντύπωση γιατί υπέβαλε τη μήνυση αφού περίμενε να φύγω από το AEL FC ARENA για την Αθήνα, όπου παρέμεινα τουλάχιστον 2 ώρες συζητώντας με τον κ. Γρηγορίου μεταγραφικά θέματα (μεταγραφές, αποχωρήσεις παικτών), αλλά όταν κάνεις μια ψεύτικη μήνυση να γνωρίζεις ότι υπάρχουν σοβαρότερες συνέπειες για σένα, αφού το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως διώκεται αυτεπαγγέλτως και δεν ανακαλείται.

Επειδή όμως μετά την απουσία των 200 αλητών και των υποκινητών τους από το γήπεδο και τη νίκη επί του παθιασμένου Πανιωνίου (τόσο βρώμικο και επικίνδυνο ξύλο με αρχηγό μάλιστα τον πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΠ και αρχηγό του Πανιωνίου δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα να ρίχνει στον κόσμο) και την 5η θέση στη βαθμολογία έχω περιέλθει σε κατάθλιψη, αποφάσισα:

1. Να αποχωρήσω από την ΑΕΛ

2. Να χαρίσω τις μετοχές μου στον Ερασιτέχνη υπό την προϋπόθεση ότι ισόβιος Πρόεδρος θα είναι ο απόλυτα πετυχημένος και θεματοφύλακας των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΛ (όλα είναι στις τελευταίες κατηγορίες) Γιώργος Νάκας και ότι εκπρόσωπος τύπου με μισθό 3.000€ το μήνα θα είναι ο βασιλιάς της επικοινωνίας της Θεσσαλίας, όπως ο ίδιος λέει σε κάθε εκπομπή του, άνεργος, παρά τη δημοσιογραφική του αξία, μέχρι τότε που επέτρεψε ο Ζαγανίδης να ανοίξει το ραδιόφωνο, Χρήστος Τσούμαρης (ο γνωστός «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»)

3. Να πουλήσω αύριο ένα από τα σπίτια μου και να δώσω 1 εκατομμύριο ευρώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που μαζί με τα χρήματα που βάλουν αυτοί οι ανιδιοτελείς θεματοφύλακες, «δημοσιογράφοι» και ερασιτέχνες παράγοντες η ΑΕΛ μας θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Είμαι βέβαιος ότι, μετά τη σημερινή μου ανακοίνωση και την παράδοση της ΑΕΛ σε αυτούς που έχουν διαχειριστεί 3 πτωχεύσεις και είχαν 3 ΑΦΜ, τα Χριστούγεννα στη Λάρισα θα είναι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Υ. Γ. Ρε νούμερα, μία μέρα της ζωής μου είναι η ζωή όλων σας μαζί και αν θέλετε να το υποστείτε, ελάτε να πάμε απροειδοποίητα μια βόλτα σε όλη τη Λάρισα και να περπατήσουμε, ώστε να καταλάβετε ότι οι οικογένειες της Λάρισας, τα παιδιά τους, οι επιστήμονες Λαρισαίοι, οι επιχειρηματίες της πόλης και όλοι οι αξιοπρεπείς Λαρισαίοι είναι ένα με τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του και εσείς είσαστε ένα με τους αλήτες της Λάρισας και τα σκουπίδια και αυτό είναι η μεγάλη μας επιτυχία.

Τα χιλιάδες παιδιά στο γήπεδο είναι το μέλλον της νέας Λάρισας και εσείς με τους αλήτες σας είστε το παρελθόν της μιζέριας, των οικονομικών πτωχεύσεων και των υποβιβασμών στα τοπικά πρωταθλήματα.

https://europost.gr/xespase-o-alexis-koygias-re-noymera-mia-mera-tis-zois-moy-einai-i-zoi-olon-sas-i-apisteyti-dilosi-vomva-poy-mas-afise-afonoys/