Ν.Μπακογιάννη για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Η Ελλάδα θα την τιμήσει – Προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή»

30/9/20 | 9 | 6 | 282 εμφανίσεις

“Σε σχέση με το Σκοπιανό, σε όλους τους τόνους προσωπικά εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από την Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει. Άρα το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν μια συμφωνία, που σε διμερές επίπεδο κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή” δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

“Όσο κι αν προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε” συμπλήρωσε

“Πολιτικά η επίσκεψη Πομπέο στη Σούδα έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα” τόνισε. “Η επιστροφή των ΗΠΑ στην περιοχή γίνεται τώρα, με την πλέον ενεργό ανάμιξή τους” πρόσθεσε.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/920058_nmpakogianni-gia-ti-symfonia-ton-prespon-i-ellada-tha-tin

Category: Ειδησεις

( 9 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Στέφανος Χ. says:

  Όχι κ. Μπακογιάνη. Δεν μπορεί να ιαχύιυν και τα δύο. Εφόσον η συμφωνία είναι κακή, ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή.

 2. 2
  Σ.Α.Ν. says:

  Όταν θυμίζει η κ.Μπακογιάννη-και όποιος άλλος Νεοδημοκράτης ,που όλοι μαζί έκαναν το παν να μη υπογραφεί και κυρωθεί αυτή η Συμφωνία-τι έλεγαν από τότε ,πως και γιατί να τους” πετροβολήσεις”,εκτός αν θέλεις να σώσεις οπωσδήποτε τους μόνους υπεύθυνους γιαυτήν την ντροπή κ.κ.Τσίπρα,Κοτζιά , Καμμένο και Θεοδωράκη και τα άλλα ‘παιδιά”.
  Η Ιστορία όμως έγραψε ότι την Συμφωνία των Πρεσπών την υπέγραψε ο κ.Κοτζιάς ,παρουσία του κ.Τσίπρα (με στυλό του κ.Καμμένου) και ότι την κύρωσαν 153 βουλευτές ,από τους οποίους οι τρεις Μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης .
  Και η Ιστορία -όλοι ξέρουμε- (τώπε και ο κ.Κώστας Καραμανλής) ότι δεν παραγράφεται και δεν ξαναγράφεται.
  Γιατί αδικούμε την νοημοσύνη μας;;;.

 3. 3
  Επισκέπτης says:

  Το Μητσοτακέιο και το Σκοπιανό είναι αλληλένδετα.

  Πώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχασε την υπόθεση της ονομασίας (Πάτήρ Μ.: “Σε 10 χρόνια, θα το έχουμε ξεχάσει”)

  Κούλης: “Θα ασκήσω βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ” (vd)“Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή ένταξη των Σκοπίων”. H συνέπεια προσωποποιημένη !!

 4. 4
  Σ.Α.Ν. says:

  Να επαναλάβουμε ”όλοι μαζί” για να το εμπεδώσουμε .
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.
  Ας μη αδικούμε την νοημοσύνη μας .

 5. 5
  mike iordanidis says:

  Αν θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος θα πρέπει να υπάρξει πολιτικός ανδρισμός.
  Το να επιρρίπτεται ευθύνη από την ΝΔ σε κάποιον που αποχώρησε από την Κυβέρνηση και δεν εκπροσωπείται πλέον πολιτικά αν και τήρησε αυτά που είπε δεν αντανακλά την ιστορική πραγματικότητα.
  Το ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε μία επαίσχυντη και για την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού προδοτική συμφωνία και θα το πληρώνει πολιτικά είχε όμως τον πολιτικό ανδρισμό να υποστηρίξει αυτά που πίστευε.
  Η ΝΔ δεν είχε τον πολιτικό ανδρισμό να εκφράσει αυτά που υποστηρίζει σήμερα τουτέστιν ΙΣΟΙΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
  Το Στυλό και το χαρτί το έδωσε η ΝΔ όπως έκανε και με τις συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου που έθαψαν το Κυπριακό που είναι μακριά όποτε έλθει στην εξουσία και βάλανε του Τούρκους ρυθμιστές των εξελίξεων.

  • 5.1
   Σ.Α.Ν. says:

   Αν είχε ”πολιτικό ανδρισμό” θα συνέχιζε να τα υποστηρίζει και τώρα ο ΤσιπροΣύριζα και δεν θα επιτίθετο σε κάθε ομιλία στην τηλεόραση και στην Βουλή και παντού στην Ν.Δημοκρατία ,που προσπάθησε με την Βουλή και να μη υπογραφεί και να μη κυρωθεί αυτή – προδοτική ,γράψατε- η Συμφωνία ,για την οποίαν έπρεπε ΠΑΝΤΟΤΕ να εξέπεμπαν τον ”ανδρισμό”, την υπερηφάνεια και την ”μαγκιά” τους, για το καλό που έκαναν στην Πατρίδα και τους Έλληνες ,ασχέτως των αισθημάτων και διαθέσεων όλων των Ελλήνων.
   Εντάξει είστε αντιΝεοδημοκράτης ,αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει γιατί ομοφρονείτε με το 80% των Ελλήνων για την Συμφωνία ,με τους χαρακτηρισμούς που προσδώσατε σαυτήν.
   Υ.Γ Να διαβάσετε το σημερινό άρθρο του κ.Κοττάκη στην ΕΣΤΙΑ με τίτλο ” Τους εξευτελίζουν οι Βούλγαροι”.

  • 5.2
   Επισκέπτης says:

   Σαφώς, τον δρόμο για τις Πρέσπες άνοιξε η ΝΔ με την εγκαινίαση τής νέας πολιτικής έναντι των Σκοπίων το 2007, ήτοι αποδοχή σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes.

   Στο παραπάνω βίντεο, η Μπακογιάννη είναι σαφής.

   • 5.2.1
    Σ.Α.Ν. says:

    Και αυτή η Ν.Δ -και ιδιαιτέρως η κα Μπακογιάννη ,-που τάπωσε την Αμερικανίδα ΥΠΕΞ στο Βουκουρέστι το 2008 και σχεδόν καθημερινώς ”κονταροχτυπιόταν” στην Βουλή και στα ”παράθυρα” των τηλεοράσεων με όλους τους Συριζοφύλακες και Ανελίτες – στις 18 Ιουνίου 2018 στραμπούληξε το χέρι του κ.Κοτζιά και τον έβαλε να υπογράψει με το ζόρι την Συμφωνία των Πρεσπών.
    Για πόσο ”αμερικανάκια” περνάνε τους Έλληνες οι ντροπιασμένοι από τότε υποστηρικτές αυτής της Συμφωνίας ,που σαν την αλεπού τα ρίχνουν όλα στην ουρά τους.
    Ξαναγράφουμε δειλοί, μοιραίοι και επικίνδυνοι για το μέλλον της Πατρίδος.

 6. 6
  pcuser says:

  Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν ανήκουν σε κόμματα αλλά στην Δημοκρατία, οι υπόλοιποι είναι απλά κομματικά φερέφωνα και δεν έχουν σχέση με δημοκρατικούς θεσμούς.

  • 6.1
   Σ.Α.Ν. says:

   Τώρα είπατε-γράψατε κάτι που δεν το υλοποιείτε , εφόσον ψηφίζετε σε εκλογές κόμματα ,γιατί πολυκομματική Δημοκρατία δεν υπάρχει ,χωρίς κόμματα.
   Πάντως προ της Δημοκρατίας-όπως την εννοείτε- υπάρχει η μάνα Πατρίδα μας ,με την ένδοξη Ιστορία των 3000 χρόνων, που μερικοί είτε δεν την γνωρίζουν και είτε δεν την τιμούν.

  • 6.2
   Επισκέπτης says:

   Συμφωνώ απολύτως. Λίγοι καταλαβαίνουν ότι η κομματοκρατία δεν είναι δημοκρατία. Τα κομματόσκυλα, γαυγίζουν ό,τι τούς λένε οι συμμορίες που ανήκουν. Το βλέπομε κι εδώ μέσα καθημερινά.

 7. 7
  Σ.Α.Ν. says:

  Όσοι τώρα καταρώνται την πολυκομματική Δημοκρατία της Μεταπολιτεύσεως είναι εκείνοι που ψήφιζαν ”με δυο χέρια” για 27 χρόνια τα κόμματα που τους έταζαν και τους έδιναν τα περισσότερα χρήματα-το μυαλό τους στο χρήμα-,΄,η τους έταζαν ότι θα σχίσουν τα Μνημόνια και τους κορόιδεψαν στο δημοψήφισμα το 2015 και τώρα καταπογοητευμένοι για όσα έγιναν μετά τις εκλογές του 2009 ως τις εκλογές του 2019 από τα κόμματά τους ”το παίζουν ακομμάτιστοι” και θέλουν διακαώς ”να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα τους (Ν.Δημοκρατίας) ,την οποίαν στις εκλογές του 2019 την ψήφισαν κάπου 12% περισσότεροι από τις εκλογές του 2015 από όλα τα κόμματα και στο εξής θα την ψηφίζουν περισσότεροι ,γιαυτό οι ”άστεγοι”-δήθεν ”δεξιοί”- θέλουν να την διασπάσουν ,πανδύσκολο όσο παραμένουν σαυτήν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της.
  Δεν είναι όλοι κ.κ.ΓΑΠ ,Ραγκούσης κλπ.κλπ. Είναι μεγάλη υπόθεση να μη ”ντρέπεσαι” για το σόι σου.

  • 7.1
   Επισκέπτης says:

   Είναι ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να μην ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Δεν είναι όλοι ταϊσμένα κομματόσκυλα, επειδή μπορούν και καταλαβαίνουν την αλήθεια, που ένας φανατισμένος βλάκας δεν μπορεί.

   Οι Κοντογιώργης, Γιανναράς, Καργάκος και πολλοί άλλοι, υπάγονται σ’ αυτούς που ψήφιζαν ”με δυο χέρια” για 27 χρόνια; Και γιατί 27 και όχι 46; Μα τόσο βλήμα είσαι τελικά;

 8. 8
  Σ.Α.Ν. says:

  Τα 27 χρόνια (από το 1981-2019)- 22 και 5- είναι του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα και περιέγραψα και τα χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων τους .
  Βρήκατε μέσα και τον εαυτό σας;;;.
  Αρνούμαι να γίνω ο κ.Μίλτος.
  Υ.Γ Για τους επώνυμους ζώντες ,πως να υπολήπτεσαι τον κ.Γιανναρά .που μας ”προμόταρε” ως μεγάλο ηγέτη του Ε

 9. 9
  Σ.Α.Ν. says:

  Τα 27 χρόνια (από το 1981-2019)- 22 και 5- είναι του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα και περιέγραψα και τα χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων τους .
  Μάλλον βρήκατε μέσα και τον εαυτό σας.
  Αρνούμαι να γίνω ο κ.Μίλτος.
  Υ.Γ Για τους επώνυμους ζώντες ,πως να υπολήπτεσαι τον κ.Γιανναρά ,που μας ”προμόταρε”το 2015 ως μεγάλο ηγέτη του Ελληνισμού τον νεανία καταληψία, αριστερό και άθεο κ. Τσίπρα.
  Ο νεκρός Καργάκος δεδικαίωται ,ο δε φίλος κ.Κοντογιώργης ”ονειρεύεται” ένα Καποδίστρια ,που στον σημερινό κόσμο δεν θα μας έλθει και αν έλθει πάλι θα βρεθούν οι τοπικιστές και διχαστές των Ελλήνων να τον δολοφονήσουν ,όπως τον Ίωνα Δραγούμη.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  20/10/20 | (0 σχόλια)
  Η Τουρκία του όψιμου ερντογανικού μικρο-ιμπεριαλισμού δεν είναι απειλή μόνο για την Ελλάδα. Είναι απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια, σε όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει η Αγκυρα, από τη Λιβύη μέχρι τον Καύκασο. Η αναχαίτιση αυτής της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας