Ν.Βούτσης για την προσαγωγή του γιου του: «Δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια στην Κουμουνδούρου»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Νίκος Βούτσης σχολίασε την προσαγωγή του γιου του, μετά τα επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Κουμουνδούρου.

«Διασκέδαζε σε χώρο και χρόνο που δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος», επισήμαναν συγκεκριμένα από το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του κ. Βούτση, Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής, ήταν ανάμεσα στους επτά που προσήχθησαν έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Λίγο αργότερα και οι επτά αφέθησαν ελεύθεροι, γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.

Η  επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Κουκουλοφόροι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην Κουμουνδούρου και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να προκληθούν ζημιές στην κλούβα των ΜΑΤ, τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μηχανή.

pronews.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν δικαιολγειται ο σχολιασμος της υποστηριξεως του παιδιου απο τον πατερα του και ο πονος του γιαυτο το παιδι . Γεροι να ειναι και οι δυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα