Να χαθεί το μπουρδελονήσι σας, να σας πάρουν οι Τούρκοι…” “Τουρκόσποροι και τουρκονήσια…”

28/2/20 | 1 | 2 | 1,343 εμφανίσεις

Του Χρήστου Καραπατσακίδη

Παρ, 28/02/2020 – 06:46

Ο Στρατός κατοχής της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΜΑΤ), με την διήμερη πρωτοφανή και τρομοκρατική του δράση, με αυτά τα… συνθήματα που φώναζε, ομολόγησε τις προθέσεις της Ν.Τ.Π. και αυτό που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να αποκρύψουν, με ασύδοτη προπαγάνδα και ασύστολα ψεύδη απ’ τον ελληνικό λαό, όλες οι κατοχικές κυβερνήσεις. Την παράδοση του Αιγαίου!

Έκαναν πολεμική απόβαση “εν είδει ασκήσεως”, συμπεριφέρθηκαν ως εισβολείς σε εχθρικό έδαφος εκπέμποντας ένα και μόνο μήνυμα: “Δείτε τι μπορούμε να σας κάνουμε αν δεν υποταχθείτε.” Προσέβαλαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καταπάτησαν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων των ακριτικών νησιών μας και των κοινωνιών τους. Μαγάρισαν με το χειρότερο τρόπο ό,τι ιερό και όσιο άφησαν ως ιστορική και ηρωική παρακαταθήκη οι πρόγονοι του μαρτυρικού νησιού της Χίου. Αποσύρθηκαν προσωρινά και θα επιστρέψουν δριμύτεροι και φονικότεροι νομίζοντας, οι αφελείς, ότι θα παραδοθούμε. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί που τους έστειλαν ότι Χιώτες και Μυτιληνιοί δεν έχουν που αλλού να πάνε, ενώ αυτοί έχουν; Είναι μισθοφόροι και ανθέλληνες. Είμαστε αυτόχθονες και ιθαγενείς και έχουμε μία και μόνη επιλογή. Να αντισταθούμε μέχρις εσχάτων υπέρ βωμών και εστιών.

Ά, παραλίγο να το ξεχάσω! Είναι λέει εντεταλμένα όργανα και εκτελούν εντολές. Φυσικά και εκτελούν εντολές, αλλά το θέμα είναι ποιών εντολές εκτελούν. Αυτών που πρώτοι υπέγραψαν την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ»; Αυτών που μας εξαθλίωσαν οικονομικά για ένα υποτιθέμενο χρέος παράνομο, επονείδιστο και απεχθές; Αυτών που δεν είχαν τον χρόνο να διαβάσουν ότι υπέγραφαν υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών; Ή αυτών που ευθύνονται για την γενοκτονία των Ελλήνων και τον εποικισμό της Πατρίδας τους;

Είναι τόσο ανιστόρητοι που ματαιοπονούν και συγχρόνως ετοιμάζουν την καταδίκη τους. Γιατί το ποτάμι της οργής μας, πολύ σύντομα, θα είναι ανεξέλεγκτο και ο καθείς θα λάβει κατά τον λόγον Του: «ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ Θεοῦ τῷ Θεῷ.» (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κβ’:21)

alithia.gr

Category: Προτεινόμενα άρθρα, Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  αφ' τό λογιστήριο says:

  «Ονομάσαμε πάλι τά πράγματα,
  ζωντανέψαμε πάλι τά γράμματα.»,
  ξανά καί ξανά…

  Εύγε, νέε μας!

  • 1.1
   . says:

   κι εγώ τή γοργόνα προσμένω τά Φώτα
   νά φέξει μεσάνυχτα τόν έρημο Πόντο

   κι εσύ στήν πιλοτίνα τής Αργώς!…

   • 1.1.1
    . says:

    πιλότος < ιταλική piloto, παλαιότερα pedotto < μεσαιωνική ελληνική πηδώτης (αντιδάνειο) < αρχαία ελληνική πηδ(όν) + -ώτης < ινδοευρωπαϊκή (ρίζα) *pṓds

    πηδόν ουδέτερο
                1. το πλατύ μέρος του κουπιού
                2. (κατ’ επέκταση) το κουπί
                3. (πληθυντικός) πηδά: πηδάλια

    αρκούδα, άρκτος: ό αστερισμός τής Μικράς Άρκτου μέ τ’ αστέρι τού βοριά
    ~~

    Όταν πεινάσει τό παιδί, χορτάσει τό σκουλήκι,
    όταν τά φίδια ρίξουνε φαρμάκι στά νερά,
    τότες η γής θ’ ανοίξει νά φανερωθείς,
    θά σέ γνωρίσω καί θά μέ γνωρίσεις,
    στού πηγαδιού τήν άκρη θ’ ανταμώσουμε
    καί θ’ ανεβούμε συντροφιά τήν ανηφόρα.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο