Νέο παραλήρημα από τον Χρήστο Γιαννούλη για το «μπάρμπεκιου»: «Τραγικά μικρές μειοψηφικές ομάδες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με ένα νέο παραληρηματικό του σημερινό άρθρο στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών» συνεχίζει τις προκλήσεις του ο Χρήστος Γιαννούλης.

Και δεν είναι τόσο η επίθεση που εξαπολύει κατά της κυβερνήσεως, η οποία στο τέλος-τέλος την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει. Είναι κυρίως η επίθεση κατά της πλειονότητας του ελληνικού λαού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί όλους τους αντιδράσαντες στις αντικοινωνικές και αντεθνικές δηλώσεις του «τραγικά μικρές μειοψηφικές ομάδες αποφάσισαν να καθορίσουν την καθαρότητα του γένους μας».

Χλευάζει το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» και εκφράζει την ενόχληση για τις «μολότοφ και τις πέτρες στα σπίτια των ανήμπορων γονιών τους (των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών), όπως του Στέργιου Καστόρη στην Κατερίνη».

Ο κ. Γιαννούλης μιλά επιπλέον για «υστερία, αμόκ και στρεβλό πατριωτισμό» και δηλώνει ότι θα βάλει «πλάτη στην προσπάθεια του δημάρχου της Κρύας Βρύσης της Σκύδρας, των Γιαννιτσών και των Βρασνών. Της Καλαμαριάς και της Κατερίνης.»

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/820439_neo-paralirima-apo-ton-hristo-giannoyli-gia-mparmpekioy-tragika

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να το ξαναγραψουμε . Τον κ. Γιαννουλη τον ενωχλησε απο την αρχη η ονομασια της παρεας του ”μπαρμπεκιου”.
    ”Παθαινει” ο ανθρωπος μολις ακουσει τη λεξη Μακεδονες , τωρα που μετα την Σ.τ.Π ”Μακεδονες” -με σφραγιδα-εγιναν και οι ΑλβανοΣλαβοι Σκοπιανοι.
    Αλλοιως δεν θα μπερδευε στο αρθρο του το μεταναστευτικο με το Σκοπιανο .
    Να ξαναγραψουμε ολοκληρο το συνθημα , οπως το γραφει και το τεραστιο πανώ στο γηπεδο του ΠΑΟΚ στην Τουμπα-Θεσ/νικης ” Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ” . Αμφιβαλλει γιαυτο ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα