Νέο επεισόδιο με Χρυσαυγίτες βουλευτές στην Ολομέλεια της Βουλής

18/1/17 | 0 | 0 | 497 εμφανίσεις

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής κατά την έναρξη της ομιλίας του γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν αναφέρθηκε στο χθεσινό περιστατικό της τραμπούκικης παρέμβασης ομάδας χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό σε ενημέρωση γονέων δημοτικού σχολείου στο Πέραμα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όσοι πιστεύουν πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα πάψουν να είναι δίπλα στον λαό, κάνουν λάθος» και κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης και τον πολιτικό κόσμο για σκευωρία σε βάρος του κόμματός του και των στελεχών του.

Η αποστροφή του Νίκου Μιχαλολιάκου προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τους Χρυσαυγίτες Μπαρμπαρούση, Παναγιώταρο και Γερμενή να τους υβρίζουν φωνάζοντάς τους να φύγουν από την αίθουσα. Στο επεισόδιο συμμετείχε προσωπικά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος επίσης φώναζε «πέφτετε, φεύγετε» στους παριστάμενους συναδέλφους του, ενώ ο Νίκος Μίχος ακούστηκε να λέει: «θα το πληρώσετε λαμόγια».

Τελικά η ομιλία του Μιχαλολιάκου συνεχίστηκε αφού στην αίθουσα παρέμειναν ελάχιστοι βουλευτές και μετά την κατευναστική παρέμβαση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Μ.Α.

koutipandoras.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (1 σχόλια)
    Αντώνης Μανιτάκης, Οµότιµος καθηγητής Νοµικής του ΑΠΘ, Πρόεδρος του επιστηµονικού συµβουλίου της Νοµικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Λευκωσίας  To άρθρο πραγματεύεται την (αντι)συνταγματικότητα του πειθαναγκαστικού εμβολιασμού μιας ειδικής κατηγορίας προσώπων, που επιτελούν δημόσιο λειτούργημα και έρχονται σε προσωπική επαφή με ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας