Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Η 29χρονη σύμβουλός του που αποκαλεί «το καλύτερο κομμάτι» 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Νέες γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον «περίπλοκο» γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια φέρνουν στο φως αποσπάσματα του νέου βιβλίου «σεισμού» για τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Ο συγγραφέας του “Fire and Fury-Inside the Trump White House”,Μάικλ Γουλφ υποστηρίζει ότι ο Τραμπ κι η γυναίκα του περνούσαν ελάχιστο χρόνο μαζί κι ότι έκαναν ολόκληρες μέρες να ειδωθούν ακόμη και την περίοδο που βρίσκονταν στον ουρανοξύστη του μεγιστάνα στο Μανχάταν.

«Ο γάμος του Ντόναλτ Τραμπ προκαλούσε αμηχανία σχεδόν σε όλος όσους τον περιτριγύριζαν -ή τουλάχιστον σ’ αυτούς με τα ιδιωτικά τζετ και τις πολλές κατοικίες. Αυτός κι η Μελάνια περνούσαν λίγο χρόνο μαζί. Περνούσαν μέρες ολόκληρες χωρίς να έχουν καμία επαφή ακόμη κι όταν βρισκόντουσαν στον Πύργο Τραμπ. Εκείνη συχνά δεν γνώριζε που βρισκόταν [ο άντρας της] ούτε έδινε και πολλή σημασία. Ο σύζυγός της μετακινείτο μεταξύ κατοικιών, όπως θα έκανε αν πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο».

Ο Γουλφ υποστηρίζει ότι ο Τραμπ συχνά αναφερόταν στη Μελάνια ως «σύζυγο-τρόπαιο» μπροστά σε τρίτα πρόσωπα και ότι ουσιαστικά ήταν απών στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του 12χρονου γιου του Μπάρον. Παράλληλα υπαινίσσεται ότι ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία είναι το πρώτο ζευγάρι που κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες από την εποχή του Τζον Κένεντι και της Τζάκι. Μάλιστα ο Τραμπ ήθελε να μπει ειδική κλειδαριά στο δωμάτιό του, παρά τις αντιρρήσεις των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας.

Λέει ακόμη ότι η Μελάνια δεν γνώριζε και πολλά για την αυτοκρατορία των επιχειρήσεων του άντρα της κι ότι προσποιείτο ότι ενδιαφερόταν.

Ο ρόλος της Χόουπ Χικς

Με τη Μελάνια να διατηρεί χαμηλό προφίλ, το προσωπικό του Λευκού Οίκου αναφέρονται στην κόρη του Τραμπ Ιβάνκα ως «πραγματική σύζυγό του» και στο πρώην μοντέλο και νυν Διευθύντρια Επικοινωνιών του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς ως «πραγματική κόρη» του.

Ο Γουλφ λέει ότι η 29χρονη προσωπική βοηθός του Ρεπουμπλικανού προέδρου είναι τώρα «η πιο ισχυρή σύμβουλος στο Λευκό Οίκο», ρόλος της οποίας είναι «να φροντίζει το “εγώ” του Τραμπ, να τον καθησυχάζει, να τον προστατεύει, να τον κολακεύει και να τον μαλακώνει», όπως επεσήμανε σε άρθρο του στο Hollywood Reporter για το βιβλίο του.

Ένα από τα κουτσομπολιά που άκουσε ο Γουλφ στον Λευκό Οίκο είναι ότι όταν η Χικς είχε εραστή τον παντρεμένο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, ο Τραμπ της είχε πει: «Είσαι το καλύτερο κομμάτι που θα είχε ποτέ»! 

«Δεν μπορεί να πει όχι στα παιδιά του»

Στο ίδιο άρθρο του Hollywood Reporter ο Γουλφ εξήγησε πως ο Τραμπ δεν μπορεί να πει “όχι” στα παιδιά του -χαρακτηριστικό «ηλιθιότητας», όπως είπε.

«Είναι λίγοοο, λίγοοο περίπλοκο», φέρεται να απάντησε ο Τραμπ στον πρώην προσωπάρχη του, Ρέινς Πρίμπους, όταν τον ρώτησε γιατί ήθελε να τοποθετήσει σε επίσημα πόστα στο Λευκό Οίκο την Ιβάνκα και τον άντρα της, Τζάρεντ Κούσνερ.

Αλλά η σχέση του πατέρα με την κόρη και τον γαμπρό του δεν είναι ευτυχισμένη, όπως υποστηρίζει ο Γουλφ.

«Μέχρι τον Ιούλιο ο Τζάρεντ κι η Ιβάνκα που μετατράπηκαν σε λιγότερο από ένα εξάμηνο από ένα προβεβλημένο κοινωνικά ζευγάρι σε μέλη “βασιλικής οικογένειας” και σε δύο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμου, επιδίδονταν σε μια απεγνωσμένη μάχη σωτηρίας τους επιρρίπτοντας κατά κύριο λόγο την ευθύνη στον Τραμπ.»

«Δική του ιδέα ήταν να απολύσει τον Κόμεϊ», φέρεται να είπε το ζευγάρι με το παρατσούκλι “Τζαβάνκα” (από το Τζάρεντ και Ιβάνκα) αναφερόμενο στην αποπομπή του πρώην διευθυντή του FBI.

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Τραμπ, Στιβ Μπάνον – βασική πηγή πληροφοριών του Γουλφ  για το βιβλίο του- φέρεται να είπε κάποια στιγμή: «Η κόρη… θα γκρεμίσει τον πατέρα».
iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα