Νέα «παρέλαση» αλλοδαπών το Σάββατο στην Αθήνα! – Η κυβέρνηση τους έχει «παραδώσει» την πρωτεύουσα 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η κυβέρνηση έχει παραδώσει την Αθήνα στους αλλοδαπούς, καθώς τους επιτρέπει να κάνουν συνεχώς πορείες και διαμαρτυρίες, ενώ οι πολίτες που θέλησαν να καταθέσουν απλά ένα στεφάνι την 28η Οκτωβρίου συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες!

Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλοδαπών – κυρίως με καταγωγή από το Ιράκ- που απαιτούσαν άδειες παραμονής, το ΚΕΕΡΦΑ μαζί με την Νιγηριανή Διασπορά διοργανώνουν νέα συγκέντρωση το Σάββατο 31/10 στην πλατεία Βικτωρίας, αυτή τη φορά με Νιγηριανούς που διαμαρτύρονται για την πολιτική κατάσταση στη Νιγηρία! 

Να υπενθυμίσουμε πως ανήμερα της 28η Οκτωβρίου είχε διοργανωθεί και παρέλαση Πακιστανών, η οποία άγνωστο τελικά αν πραγματοποιήθηκε.

Η κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας φαίνεται πως εφαρμόζουν τον νόμο για τις συγκεντρώσεις επιλεκτικά καθώς είτε δίνει άδεια είτε ανέχεται τις συγκεντρώσεις αλλοδαπών τη στιγμή που  κυβέρνηση και ΜΜΕ υβρίζουν οποιοδήποτε πολίτη τολμήσει να ξεμυτίσει από το σπίτι ως δυνητικό «μεταδότη» του ιού, ενώ στο Μαξίμου να επιβάλλουν και δεύτερο καταστροφικό lockdown που θα «τελειώσει» οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε για όσους τόλμησαν να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου πως «πρόδωσαν την πατρίδα»!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/929584_nea-parelasi-allodapon-savvato-stin-athina-i-kyvernisi-toys
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θέμα μεταδόσεως του κορωνο-ιού θα δημιουργηθεί αν συμμετάσχουν στην συγκέντρωση -πορεία και Έλληνες αλληλέγγυοι και οι γνωστοί ”πελάτες” όλων των διαδηλώσεων και πορειών για κάθε θέμα.
    Αλλοιώς -αν είναι μόνοι τους -πως λέμε ”άστους να φάνε το κεφάλι τους” -.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα