Νέα θρασύτατη επίθεση Ερντογάν κατά Ελλήνων, Ισραηλινών και Σύρων: «Άτιμα κράτη με άτιμους κυβερνήτες που αποσταθεροποιούν τον κόσμο»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για μια ακόμη φορά ο Ταγίπ Ερντογάν έπιασε στο στόμα του την Ελλάδα και την Κύπρο, αυτή τη φορά μιλώντας για το… Αζερμπαϊτζάν, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα. Για «άτιμα κράτη και άτιμους κυβερνήτες που αποσταθεροποιούν τον κόσμο» έκανε λόγο!

Αφού ο Τούρκος Πρόεδρος για κάποιο λόγο που μόνο αυτός καταλαβαίνει, συμπέρανε ότι «είναι καθήκον κάθε αξιότιμου κράτους να υποστηρίξει τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν για τη διάσωση των κατεχόμενων εδαφών του», τα έβαλε και με την ομάδα MİNSK: «Η ομάδα MINSK που συγκροτήθηκε από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Ρωσία στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ, καταδίκασε το πρόβλημα σε αδιέξοδο αντί να το λύσει».

Και κάπου εκεί ξεκίνησε τα ωραία: «Δεν είναι δυνατόν για την ανθρωπότητα να επιτύχει μόνιμη ειρήνη και ηρεμία χωρίς να ελευθερώσει τον κόσμο από τα άτιμα κράτη και τους άτιμους κυβερνήτες τους»! Κοίτα ποιος μιλάει για ειρήνη, έχοντας εισβάλει σε τόσες χώρες, αν είναι δυνατόν!

Για να προσθέσει το ξεχωριστό… κερασάκι στην τούρτα, που μας αφορά: «Αυτά τα αδίστακτα κράτη, από το Ισραήλ, την ελληνοκυπριακή πλευρά και το συριακό καθεστώς, διώκουν τους πολίτες τους και αποσταθεροποιούν τον κόσμο. Κρύβονταν κάτω από τις παγκόσμιες δυνάμεις, αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από αυτά τα κράτη, τα οποία υπήρξαν καταστροφή για την ανθρωπότητα, τελειώνουν τώρα. Ο κόσμος δεν αντέχει πλέον αυτή τη δίωξη».

https://europost.gr/nea-thrasytati-epithesi-erntogan-ellinon-israilinon-syron-atima-krati-atimoys/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βαφτίζει – ο κ.Ερντογάν- εχθρούς με φασιστικά καθεστώτα το Ισραήλ , την Συρία και την Κυπριακή Δημοκρατία ,για να εξασφαλίσει την εχθρότητα των Σουνιτών μουσουλμάνων Τούρκων και των Παλαιστινίων κατά του Ισραήλ-που όμως τα βρήκε με τους μουσουλμάνους Άραβες -και των τουρκοκυπρίων ,που έχουν εκλογές στο ψευδοκράτος τους ,για να μη ψηφίσουν φιλοενωτικούς τουρκοκύπριους πολιτικούς ,για να μπορεί ”να κάνεις παιχνίδι” καμιά 5ετία ακόμη στην Ανατολική Μεσόγειο ,γιατί έτσι και λυθεί το Κυπριακό ως Ομοσπονδιακή Κυπριακή Δημοκρατία ”θα τρώνε όλοι οι Κύπριοι με χρυσά κουτάλια” ,αλλά η Τουρκία δεν θα μπορεί να μπαίνει στην Κυπριακή ΑΟΖ ολούθε.
    Βλέπει μακρυά ο άνθρωπος.

    • Και ώ του θαύματος σήμερα ο κ.Ερντογάν ,για να βοηθήσει εκλογικά στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής τον ανθυποψήφιο του κ.Ακκιντζί (Τατάρ -μάλλον από το Τάταρος )ανήγγειλε το ”άνοιγμα ”των Βαρωσίων και ”ανατάραξε” μαζί με Ελλάδα και Κύπρο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , το ΝΑΤΟ ,την Ευρωπαική Ένωση και τους δυο υποψηφίους (Τραμπ και Μπάιντεν)στις ΗΠΑ ,που περιμένουν -περάν των θεσμικών υποχρεώσεων τους- και τις ψήφους των Ελληνοαμερικανών, Ελλαδιτών και Κυπρίων.
      Από Δευτέρας,13 Οκτωβρίου, θα ”σβήσει την φωτιά που άναψε” ,γιατί δεν θα εκλεγεί ο εκλεκτός του ,αλλά ο κ.Ακκιντζί ,που προηγείται στις δημοσκοπήσεις και τώρα θα αυξήσει το ποσοστό του ,γιατί και οι Τουρκοκύπριοι ”κουράστηκαν ” 46 χρόνια με τον Τούρκο στο κεφάλι τους ,ή, αλλοιώς θα μεταναστεύσουν ,γιατί δεν θα υπάρχει ελπίδα πια για ομαλή επίλυση του Κυπριακού.
      Ο Θεός α βάλει το χέρι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα