Νέα ανακοίνωση της ΝΔ: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, από ποιον και με τι μίσθωμα;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΞΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΝΔ © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, στην οποία αναφέρει: «Όσο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποφύγει τις απαντήσεις που οφείλει για τη βίλα στο Σούνιο, μέσω της σύγχυσης και των fake news, εμείς περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις:

Επιβεβαιώνει ότι νοικιάζει βίλα στο Σούνιο και ότι πρόκειται για διαφορετικό ακίνητο από αυτό όπου παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα;
Πού αποτυπώνεται αυτό στο πόθεν έσχες;
Ποιος του νοικιάζει τη βίλα;
Ποιο είναι το μίσθωμα;
Πού είναι το μισθωτήριο;
Τι είναι αυτό που τον κάνει να αποφεύγει επί 24 ώρες να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το σήμερα;».

ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ και έξι χρόνια είναι γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας νοικιάζει εξοχικό στο Σούνιο

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το εάν ο Αλέξης Τσίπρας έχει μετακομίσει σε βίλα στο Σούνιο, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει προχωρήσει στην αγορα βίλας , υπογραμμίζοντας ότι είναι γνωστό πως ο Αλέξης Τσίπρας νοικιάζει εξοχική κατοικία κοντά στο Σούνιο, εδώ και έξι χρόνια. «Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου» αναφέρει συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Ν.Δ. μπροστά στον πανικό της για το χάος που έχει δημιουργήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην κατακραυγή από την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να αλλάξει τη συζήτηση.

Το κάνει, όμως, τόσο άγαρμπα που εκτίθεται. Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία. Ούτε επίσης διαθέτει οικογενειακή offshore ώστε να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου.

Αν η Ν.Δ., μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί σήμερα, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν φοράει μάσκα όταν κάνει ποδηλατάδα και φωτογραφίζεται με κόσμο, έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες.

Καλό, πάντως, είναι να γνωρίζει ότι δεν απευθύνεται σε κρετίνους αλλά σε πολίτες που καταλαβαίνουν. Όποτε, αντί για ανοησίες, ας ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό, όπως να προσλάβει γιατρούς στο ΕΣΥ και να πληρώσει τις εφημερίες τους».
Πηγή: iefimerida.gr

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα ”Παραπολιτικά” είναι εφημερίδα των παρα-πολιτικών ,στα οποία δεν έπρεπε να δώσουν σημασία και αξία και ο Σύριζα και η Ν.Δ -ευτυχώς όχι η κυβέρνηση ,την οποίαν ”μπλέκει” ο Σύριζα στο τέλος της δήλωσής του- ,αλλά εκείνο που έχει κάποια σημασία είναι ότι η νομίμως εκμισθωμένη βίλα το Σουνίου δεν φαίνεται στη δήλωση του πόθεν έσχες του κ.Τσίπρα -τι τώθελαν και το ψήφισαν-.
    Κατά τα άλλα ουδέν το μεμπτόν για ένα τέως πρωθυπουργό ,-που θα έχει ισοβίως τον τίτλο αυτό-, να κατοικεί με την 4μελή οικογένειά του σε μια εκτός Αθηνών βίλα ,όταν σχεδόν οι μισοί Έλληνες έχουν ,ή, κληρονόμησαν εξοχικά σπίτια.
    Εξ’άλλου μετά τον ”εξευρωπαισμό” του το 2015 και μετά τις εκλογές του 2019 εγκαταλείπει σταδιακά την Αριστερά και θέλει να προσεταιρισθεί την μεσαία τάξη για να έχει ελπίδες επανόδου του σε κυβέρνηση ,αν φυσικά ενσωματώσει περισσότερο ΠΑΣΟΚ, γιατί μετά την Συμφωνία των Πρεσπών δεν περιμένει κάτι από την όποια Δεξιά ,που νυχθημερόν την ‘καταχεριάζει”.
    Και ως άνθρωπος και ως ”Αριστερός” δικαιούται στο καλύτερο ,οι δε Αριστεροί θα βρουν κανένα ”παιδί του λαού” ,για να συνεχίσουν τους αγώνες τους εναντίον του ”εχθρού΄’ τους από το 1917.
    Έτσι θα συνεχίζεται η ζωή στην Ελλάδα μας, όσο οι μισοί και περισσότεροι συνέλληνες θα ζουν με ιδεοληψίες και θα κατοικούν στα σύννεφα.
    Είναι όμως ”αδέλφια” μας και πολλοί και συγγενείς μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα