Νέα έκρηξη Αντώναρου κατά Μητσοτάκη, για το τριήμερο του Πρωθυπουργού στο σπίτι του στην Τήνο

18/5/21 | 1 | 0 | 237 εμφανίσεις

Νέα ‘έκρηξη’ του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώθηκε εχθές, με τον πρώτο να στοχοποιεί τον Πρωθυπουργό για την τριήμερη ‘απόδρασή του’ στο σπίτι που διαθέτει στο νησί της Τήνου.

Παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση του Βαγγέλη Αντώναρου, χωρίς άλλα σχόλια:

«Μόλις έγινε άρση των περιορισμών ο ίδιος με τη φαμίλια του καβάλησε το πλοίο της γραμμής κι έφυγε για το σπίτι του στην Τήνο. Την ίδια μέρα. Μη χάσει στιγμή ο αφιλότιμος. Όχι θα κάτσει στην Αθήνα να σκάσει.

Κι έπειτα έχει το θράσος ο ανεύθυνος πρωθυπουργός της ανεμελιάς Κυριάκος Μητοτάκης να τα ρίχνει στους πολίτες. Δευτέρα πρωί πρωί — έχοντας επιστρέψει από το τριήμερο του. Επειδή κάνουν ότι έσπευσε να κάνει ο ίδιος. Να πάρουν μια ανάσα από την κλεισούρα. Λές κι ο κάθε πολίτης της χώρας έχει λιγότερα δικαιώματα από τον πρίγκιπα-πρωθυπουργό.

Όπως έστρωσε όμως, έτσι θα κοιμηθεί. Αλόγιστα επέβαλε γενικό λοκντάουν για έξι μήνες. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς τοπικές προσαρμογές. Τώρα με την ίδια (ανόητη) βιασύνη προχώρησε σε ουσιαστικά γενική άρση των περιορισμών. Ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να μετράει τους περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο από οιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

https://europost.gr/nea-ekrixi-antonaroy-mitsotaki-to-triimero-prothypoyrgoy-spiti-stin-tino/

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Banned_Member says:

    Αυτόν τον κλόουν άμα τον πετύχω πουθενά στο κέντρο, θα τον κάνω ασήκωτο.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο