Νάξος: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 50χρονη Ελληνίδα – Την έσωσαν οι συγχωριανοί της

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αναστάτωση επικρατεί στη Νάξο και ειδικότερα στα Λειβάδια από την καταγγελία 50χρονης από το χωριό Γλυνάδο για βιασμό από έναν Πακιστανό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες το απόγευμα (27-10-2020) η γυναίκα μετακινήθηκε από το σπίτι της στο Γλυνάδο στην οικία της αδερφής της, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα για να ελέγξει αν όλα είναι εντάξει. Ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά της ένας Πακιστανός τον οποίο και γνώριζε γιατί ο αλλοδαπός εργαζόταν στα χωράφια του συζύγου της και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να την βιάσει.

Όμως η 50χρονη πρόβαλε αντίσταση και με τις φωνές της έτρεξαν για βοήθεια γείτονες και περίοικοι οι οποίοι είδαν το σκηνικό και προσπάθησαν να απομακρύνουν τον δράστη με προσοχή γιατί όπως έλεγαν είχε περάσει στο παρελθόν και από τις φυλακές. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο Πακιστανός τους απέφυγε και τρέχοντας χάθηκε μέσα στα χωράφια. Από τότε είναι άφαντος και καταζητείται…

Ήδη άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου που ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή, προσήγαγαν συμπατριώτες και φίλους του φερόμενου ως δράστη και όπως διαβεβαιώνουν βρίσκονται στα ίχνη του παρ’ ολίγον βιαστή. Μάλιστα συμμετέχουν και Γλυναδιώτες στις έρευνες… Η 50χρονη έχει υποστεί σοκ από την επίθεση με το μαχαίρι και τις προθέσεις του Πακιστανού.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/928803_naxos-pakistanos-prospathise-na-viasei-kopela-tin-esosan-oi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα