Μύδροι Ν.Ταβουλάρη κατά Π.Ξενοκώστα και ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία Ελευσίνας – Δεν υπάρχει καμία πρόταση

12/2/21 | 0 | 0 | 107 εμφανίσεις

«Πώς έρχεται ένας περαστικός να μου καταλογίζει βρωμιές»;

Μύδρους κατά του Πάνου Ξενοκώστα της ΟΝΕΧ εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας Νίκος Ταβουλάρης, δηλώνοντας αγανακτισμένος με όλον αυτόν το πόλεμο που δέχεται, ενώ θέτει ερωτήματα που αφορούν τη διαδικασία που ακολουθείται για την πώληση των ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ο Νίκος Ταβουλάρης, μιλώντας στο newmoney.gr, περνάει στην αντεπίθεση μετά το μπαράζ επιστολών πρώην συνεργάτη του αλλά και των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας προς το Μαξίμου τα τελευταία 24ωρα. Επιστολές, που στρέφονται τόσο εναντίον του ιδίου όσο και του γιού του Γιάννη, αλλά και κατά στενών συνεργατών του.

«Όλη αυτή η σε βάρος μου εκστρατεία που βγαίνει στο Πανελλήνιο έχει ως βάση αυτά που λέγονται μέσα από τον κ. Στεφάνου, ο οποίος επί 30 χρόνια ήταν συνεργάτης μου. Ήταν και αυτός διευθύνων Σύμβουλος στη Σύρο. Ήταν εντεταλμένος Σύμβουλος στην Ελευσίνα. Γιατί κρύβεται;

Πως τυχαίνει να έχω κάνει όλα αυτά τα εγκλήματα και συνάμα να έχω παραδώσει 20 πλοία στο Πολεμικό Ναυτικό. Όλες τις πυραυλακάτους, τα αρματαγωγά ποιός τα έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια; Το παιχνίδι είναι ευρύτερο και δεν θα έχουμε καλό τέλος με αυτά τα πράγματα» επεσήμανε ο Νίκος Ταβουλάρης και συνέχισε:

«Ποιος πήρε από το Ταμείο 500 εκατομμύρια; Το μόνο που έχω κάνει είναι ότι έχω χάσει όλη την περιουσία μου στα Ναυπηγεία για να τα κρατήσω ανοικτά. Και έρχεται ένας περαστικός να μου καταλογίζει όλες αυτές τις βρωμιές; Και βάζει τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Έχουν εξαπολύσει έναν λίβελο σε βάρος μου χρησιμοποιώντας έναν συνεργάτη μου. Τώρα τι να κάνω εγώ; Να στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου και στα δύο ναυπηγεία; Εδώ έχουμε φθάσει πλέον να έχουμε ευτελίσει διαδικασίες. Έχω μιλήσει με τον κο Ξενοκώστα. Ζητάμε να μας παρουσιάσει την πρότασή του» και εξηγεί:

«Προκαλώ δημόσια τον κ. Ξενοκώστα να μας πει ποιά είναι η πρότασή του για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, η οποία υποτίθεται ότι υπάρχει και εξετάζεται. Υποστηρίζει ότι εγώ τον δυσκόλεψαν μέσω της AXIS με την οποία όμως δεν έχω καμία σχέση. Υποστηρίζει ότι τον εμποδίζω στην επενδυτική του προσπάθεια. Ποιά είναι η επενδυτική του προσπάθεια; Θα πρέπει να έχει όνομα, αριθμούς, διαδικασίες. Ποια είναι; Δεν την λέει κανείς. Όποιος είναι ας έρθει.

Μας έχουνε ζαλίσει με την DFC (ΥΣ: αμερικανική κρατική αναπτυξιακή τράπεζα). Δεν βλέπω καμία DFC. Που είναι; Δεν έχω δει καμία DFC. Με την κοσμογονία που έχει γίνει στην Αμερική και στην Ευρώπη και με τον κορωνοϊό, μπορούμε να μιλάμε σοβαρά για επενδύσεις και για οικονομικά θέματα;»

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στην εμπλοκή του ονόματός του στην εταιρεία AXIS SA.

Χθες Πέμπτη, έστειλε επιστολή στον Πάνο Ξενοκώστα πρόεδρο της ΟΝΕΧ στην οποία αναφέρει:

«Επειδή όλως αυθαίρετα και εσφαλμένα γίνεται συστηματική σύνδεση του προσώπου μου με την εταιρεία AXIS SA δηλώνω κατηγορηματικά και για πολλοστή φορά ότι ουδεμία σχέση έχω, ούτε είχα ποτέ στο παρελθόν με την εν λόγω εταιρεία και τη συμπεριφορά της. Τα αναγραφόμενα δε επί της τελευταίας επιστολής της προς τη διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας δεν ισχύουν και δεν με βρίσκουν σύμφωνο».

Σήμερα, Παρασκευή (12/2) ο Νίκος Ταβουλάρης έστειλε και δεύτερη επιστολή στον Πάνο Ξενοκώστα αναφορικά με την επιστολή Στεφάνου στο Μαξίμου. Πιο συγκεκριμένα:

«Σε συνέχεια της χθεσινής τηλεφωνικής επαφής μας παρακαλώ όπως μου γνωρίσετε λήψη της χθεσινής σχετικής επιστολής μου.

Είναι ιδιαίτερης σημασίας η έγγραφη τοποθέτησή σας δεδομένης της χθεσινής επιστολής του κ. Ι.Στεφάνου , Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, προς το Πανελλήνιο με βαρύτατες συκοφαντίες σε βάρος μου που ξεπερνούν κάθε όριο ευπρέπειας και συναλλακτικών πρακτικών.

Επειδή μου δηλώσατε ότι σας δημιούργησε προβλήματα στο επενδυτικό σας “πλάνο” το εξώδικο της AXIS έσπευσα αμέσως να δηλώσω δημόσια την αποδοκιμασία μου ως προς το ύφος και το περιεχόμενό του.

Αναμένω έγγραφη τοποθέτησή σας στην περίπτωση που όντως αποδοκιμάζετε την προαναφερόμενη επιστολή του κ.Ι.Στεφάνου».

https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/962460_mydroi-ntavoylari-kata-pxenokosta-kai-oneh-gia-ta-naypigeia

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Στη χθεσινή εκπομπή "Γνώση και Εμπειρία" της διαδικτυακής τηλεόρασης "Ανιχνεύσεις web tv" την οποία συντονίζει ο Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς και τ. Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου Ηλίας Λεοντάρης, ο Θεόδωρος Καρυώτης αφού ανέλυσε έννοιες της ΑΟΖ ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας