Μυστηριώδες ιδιωτικό αεροσκάφος χωρίς σήμανση απογειώθηκε από το Γερεβάν με προορισμό την Άγκυρα

30/10/20 | 0 | 0 | 422 εμφανίσεις

Το αεροσκάφος πρέπει μόλις να έχει προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Άγκυρας.

Ιδιωτικό αεροσκάφος Socata TBM-930 άγνωστης εθνικότητας απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν κατευθυνόμενο στην Τουρκία. Δεν έγινε γνωστό, ποιος ή ποιοι βρίσκονταν σε αυτό.

Η κίνηση του αεροσκάφους καταγράφηκε από την πύλη «Flightradar», ενώ δεν αναφέρονται ούτε ο αριθμός του αεροσκάφους ούτε ο ακριβής προορισμός του.

Προφανώς, το αεροσκάφος έλαβε άδεια από τις αεροπορικές αρχές της Αρμενίας και της Τουρκίας για μια τέτοια πτήση, σημειώνει το κανάλι του «Στρατιωτικού Παρατηρητή» στο Telegram.

Συγχρόνως, αναφέρθηκε ότι ένα ιδιωτικό αεροπλάνο από τη γερμανική πόλη Νυρεμβέργη προσγειώθηκε στο Γερεβάν.

Στο αεροσκάφος, πιθανώς, ήταν μια ομάδα διαμεσολαβητών της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για την επίλυση της κατάστασης στο Καραμπάχ.

Είχε προηγηθεί η άρνηση του υπουργού Εξωτερικών της Αρμενίας, Ζοράμπ Μνατσακανιάν  στη μεσολάβηση της Τουρκίας και του Ιράν στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Άγκυρα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την επιδείνωση της κατάστασης προκειμένου να επεκτείνει την επιρροή της στην περιοχή, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

«Moskovskiy komsomolets»

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    1/12/20 | (2 σχόλια)
    Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας