Μυστήριο με το ελικόπτερο του Κ.Μητσοτάκη στην Τήνο: Κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκε! 

20/5/21 | 0 | 0 | 181 εμφανίσεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το που άρθηκαν τα μέτρα επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την Τήνο για να απολαύσει άλλη μία εξόρμηση για διακοπές, από αυτές που μας έχει συνηθίσει κάθε λίγες εβδομάδες. 

Μάλιστα είχε «διαρρεύσει» πως θα πάει και θα γυρίσει με πλοίο της γραμμής για να δείξει πως είναι «κοντά στον απλό λαό», καθώς η αποσύνδεση του από την κοινωνία είναι φανερή.

Ωστόσο η επιστροφή με πλοίο την Κυριακή αναβλήθηκε και αντικαταστάθηκε από ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου airbus το οποίο και απογειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας με κατεύθυνση την Αθήνα.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιας εταιρείας ελικόπτερο πέταξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεδομένου ότι, σε μια άλλη τέτοια περίπτωση περίπου τρία χρόνια πριν από τα Χανιά στο Πόρτο Χέλι πέταξε με ελικόπτερο γνωστού εκδότη.

Το Μαξίμου έδωσε την παρακάτω απάντηση στην εφημερίδα Documento: «Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Τήνο για ιδιωτική επίσκεψη με το πλοίο της γραμμής. Λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του, μίσθωσε ελικόπτερο για την επιστροφή του στην Αθήνα». Όμως σύμφωνα με το Docymento καμία εταιρεία μισθώσεων ελικοπτέρων δεν επιβεβαιώνει το ταξίδι του πρωθυπουργού.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/988151_mystirio-me-elikoptero-toy-kmitsotaki-stin-tino-kaneis-den

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο