Μυστήριο με το ελικόπτερο του Κ.Μητσοτάκη στην Τήνο: Κανείς δεν ξέρει σε ποιον ανήκε! 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το που άρθηκαν τα μέτρα επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την Τήνο για να απολαύσει άλλη μία εξόρμηση για διακοπές, από αυτές που μας έχει συνηθίσει κάθε λίγες εβδομάδες. 

Μάλιστα είχε «διαρρεύσει» πως θα πάει και θα γυρίσει με πλοίο της γραμμής για να δείξει πως είναι «κοντά στον απλό λαό», καθώς η αποσύνδεση του από την κοινωνία είναι φανερή.

Ωστόσο η επιστροφή με πλοίο την Κυριακή αναβλήθηκε και αντικαταστάθηκε από ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου airbus το οποίο και απογειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας με κατεύθυνση την Αθήνα.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιας εταιρείας ελικόπτερο πέταξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεδομένου ότι, σε μια άλλη τέτοια περίπτωση περίπου τρία χρόνια πριν από τα Χανιά στο Πόρτο Χέλι πέταξε με ελικόπτερο γνωστού εκδότη.

Το Μαξίμου έδωσε την παρακάτω απάντηση στην εφημερίδα Documento: «Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Τήνο για ιδιωτική επίσκεψη με το πλοίο της γραμμής. Λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του, μίσθωσε ελικόπτερο για την επιστροφή του στην Αθήνα». Όμως σύμφωνα με το Docymento καμία εταιρεία μισθώσεων ελικοπτέρων δεν επιβεβαιώνει το ταξίδι του πρωθυπουργού.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/988151_mystirio-me-elikoptero-toy-kmitsotaki-stin-tino-kaneis-den

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα