Μπακογιάννη: Η διαπραγμάτευση θα τελειώσει με πάρα πολύ μεγάλο κόστος

1/3/17 | 1 | 0 | 897 εμφανίσεις

Μπακογιάννη

Η κυβέρνηση εισέρχεται με καθυστέρηση, άρα με πολύ μεγάλο κόστος στη διαπραγμάτευση, είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Η πραγματικότητα είναι ότι μπαίνουμε με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση, άρα με πάρα πολύ μεγάλο κόστος σε μία διαπραγμάτευση από την οποία το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να τελειώσει στοιχειωδώς εγκαίρως, αλλά θα τελειώσει με πάρα πολύ μεγάλο κόστος» ανέφερε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

«Είχαμε χθες μία ευκαιρία με πρόσκληση της ΝΔ να έρθει ο κ. Τσακαλώτος στη Βουλή, πρέπει να πω ότι έμεινε πάρα πολύ λίγο για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Τρία πράγματα ήταν οφθαλμοφανή, το πρώτο ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πολιτική συμφωνία, όλα βρίσκονται στον αέρα. Το δεύτερο ότι η μόνη επιτυχία της κυβέρνησης για την οποία δικαιούται να πανηγυρίζει είναι ότι γύρισαν οι θεσμοί και το τρίτο ότι έτσι όπως πάμε, το πακέτο θα είναι ένα πακέτο -εκ των πραγμάτων- λιτότητας και υφεσιακών μέτρων».

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε τον στόχο της ΝΔ για πολιτική αλλαγή σημειώνοντας ότι «εμάς ο στόχος μας είναι η πολιτική αλλαγή, είμαστε βαθύτατα πεπεισμένοι ότι κάθε ημέρα που περνάει η οικονομία βυθίζεται περισσότερο… Αυτή τη στιγμή δεν έχεις τη δυνατότητα να προκόψεις, αυτό είναι το θέμα. Για αυτό πρέπει εμείς, το ταχύτερο δυνατόν, να πετύχουμε την πολιτική αλλαγή. Ο στόχος της ΝΔ είναι ένας και μόνος και κάθε μέρα ενδυναμώνει, η απόφαση μας ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή το ταχύτερο δυνατόν».

kontranews.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    x says:

    συγκλονιστικό..θα χασουμε το ενα ευρω που εχουμε στη τσεπη..οποιος εχει,ας σκούξει

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    19/9/20 | (1 σχόλια)
    Το δίλημμα «οικονομία ή υγεία» επανήλθε με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο, καθώς ο αόρατος εχθρός όχι μόνο δεν υποχώρησε το καλοκαίρι, αλλά επανήλθε δριμύτερος. Ηχώρα βρίσκεται και πάλι μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Το δίλημμα «οικονομία ή υγεία» επανήλθε με δραματικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας