Μπακογιάννη για Ικαρία: Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δεν προστάτευσαν τον πρωθυπουργό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Οι υπεύθυνοι της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία δεν φρόντισαν να προστατέψουν τον πρωθυπουργό, έπρεπε να έχουν κατά νου ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τους υπεράριθμους στην εκδήλωση για τον πρωθυπουργό και αδελφό της.

Τα ανωτέρω ανέφερε σήμερα από τα Χανιά όπου βρίσκεται η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο συγκεκριμένο νησί. «Σε ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός της χώρας, υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων, οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου, οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους, να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από ’δω και πέρα θα γίνεται», δήλωσε.

Η κα Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την Αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, για μία σειρά από έργα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σχεδιάζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα.

Μπακογιάννη για Ικαρία: Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δεν προστάτευσαν τον πρωθυπουργό

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα