Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ αταλάντευτα στο πλευρό της Ουκρανίας έναντι της Ρωσίας – Τηλεφώνημα με Ζελένσκι

3/4/21 | 1 | 0 | 160 εμφανίσεις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την Παρασκευή την αταλάντευση στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία, σε τηλεφωνική επικοινωνία την οποία είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

“Ο πρόεδρος Μπάιντεν επαναβεβαίωσε την αταλάντευση υποστήριξη των ΗΠΑ στην εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας έναντι της συνεχιζόμενης επιθετικότητας της Ρωσίας στο Ντονμπάς και στην Κριμαία”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Αφού δημιούργησαν επί Ομπάμα το πρόβλημα στους Ρώσους και κατάφεραν να επαναφέρουν το κλίμα τού Ψυχρού Πολέμου, να μην πάνε οι προσπάθειες χαμένες, μιας και ο Τραμπ τις αμέλησε. Καλή συνέχεια cowboys, βγάλτε τα μάτια σας με την Ρωσία και την Κίνα και οποιονδήποτε άλλον αμφισβητεί την πλανηταρχία σας, μέχρι που θα καταλάβετε ότι ο κοινός κίνδυνος είναι το Ισλάμ και αυτόν έπρεπε να αντιμετωπίσετε συνερεγαζόμενοι με τους άλλους.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας