Μουσική των αστεριών   Music of the stars 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 21:00, Λόφος Νυμφών, Θησείο

Μια ιδιαίτερη μουσική περιήγηση στο έναστρο στερέωμα με το πιάνο του Τάκη Φαραζή, τον αιθέριο ήχο της τρομπέτας του Αντρέα Πολυζωγόπουλου και της κιθάρας του Βασίλη Ρακόπουλου, έχει την χαρά να φιλοξενεί το Κέντρο Επισκεπτών Θησείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο λόφο των Νυμφών, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Ο χαρακτήρας της συναυλίας εμπίπτει στο διεθνές ρεύμα της ”intuitive music” (διαισθητικής μουσικής) και εισάγει μια νέα προσέγγιση της μουσικής εκτέλεσης καθώς ωθεί τη μουσική σε ένα διαφορετικό επίπεδο αφαίρεσης, διαδραστικής ερμηνείας και πειραματικού ήθους. Κάτω από “τα χίλια μάτια της νύχτας”, οι μουσικοί εξερευνούν τον ουρανό με ποιητικό τρόπο, δημιουργώντας ηχητικά σκίτσα των αστερισμών, κάνοντας νύξεις στη δραματουργία της Ελληνικής μυθολογίας. Η βραδιά ολοκληρώνεται με παρατήρηση του ουρανού από τον λόφο της Πνύκας.

Τάκης Φαραζής  πιάνο

Βασίλης Ρακόπουλος  κιθάρα

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος  τρομπέτα, φιληκόρνο.

* Γενική είσοδος: 15 ευρώ.

* Προαγορά εισιτηρίων γίνεται από το Κέντρο Επισκεπτών Θησείου:Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 20:00 – 22:00.

* Κρατήσεις πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 210 3490160 και 210 3490055 και ισχύουν έως και μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα