Μητσοτάκης: Επίσκεψη στη Βόρεια Ήπειρο αύριο – Συναντήσεις με μέλη της ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη

H επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Η τελευταία επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Ήπειρο, σε περιοχές όπου κατοικεί η ελληνική εθνική μειονότητα, ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον Ιανουάριο του 1991, στη Δερβιτσάνη.

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τού χορήγησαν “βίζα” προς αλβανοκρατούμενα ελληνικά εδάφη οι τύραννοι των Τιράνων, αφού πρώτα τούς προσκόμισε τα απαραίτητα “δικαιολογητικά”… Την προηγουμένη φορά το μεταχειρίστηκαν σαν … λαθρομετανάστη!

  2. Πάντως τώρα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός μας-κρητικός την καταγωγή- που επισκέπτεται την Βόρειο Ήπειρο. Έχασε την ευκαιρία ο -ηπειρώτης στην καταγωγή- κ.Τσίπρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα