Μητσοτάκης για Αλβανία: «Μπλόκο» στην ένταξη αν δεν σεβαστεί την Ελληνική Μειονότητα

9/9/19 | 1 | 0 | 344 εμφανίσεις

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται η Ελλάδα να συναινέσει σε έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία εάν δεν δω έμπρακτα μέτρα που θα αίρουν διακρίσεις που γίνονται εις βάρος της εθνικής ελληνικός μειονότητας στη χώρα».
Μάλιστα, τόνισε πως έχει θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα στις επαφές που είχε με τους Ευρωπαίους ηγέτες, όπως ο Μακρόν, η Μέρκελ κ.λ.π. επειδή επίκειται σχετική συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Οκτώβριο.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Σ.Α.Ν says:

    Πιο ξεκαθαρη δηλωση απο Ελληνα πρωθυπουργο ειχε χρονια να ακουσθει , μαλλον λογω ιδεολογικης συγγενειας των προηγουμενων με τον σοσιαλιστη Αλβανο πρωθυπουργο κ. Εντι Ραμα.
    Σιγουρα αναθαρρησαν και οι ομογενεις της Αλβανιας , οπου και αν κατοικουν εκει,με πληρως ικανοποιημενο τον Αρχιεπισκοπο Τιρανων και πασης Αλβανιας κ. Αναστασιο, που προσφατως ειχε επισκεφθει τον κ. Μητσοτακη.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Με αφορμή τη διοχέτευση κρατικού χρήματος σε Μέσα Ενημέρωσης και τις αντιδράσεις που προκαλεί θα σας πω μια ιστορία που δείχνει διαφορετική νοοτροπία και αποκαλύπτει την ουσία του θέματος. Παρενθετικά να σημειώσω πως οι αντιδράσεις δεν έχουν ως αφετηρία ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας