Με την πλάτη στο καναβάτσο, έχουμε βαρυστομαχιάσει από πολιτική μαγκιά…

21/8/20 | 0 | 0 | 191 εμφανίσεις

Δεν θα μάθουμε ποτέ επίσημα εάν ελληνικό υποβρύχιο έκοψε τα καλώδια του “Ορούτς Ρέις”, όπως ισχυρίζεται ένα ρωσικό site. Σίγουρα, όμως, ξέρουμε ότι οι Έλληνες πιλότοι γράφουν πρωτιές στο ΝΑΤΟ και ότι ο κυβερνήτης της “Λήμνου” έκανε όπισθεν ολοταχώς όταν το “Κεμάλ Ρέις” προσπάθησε να τον εμβολίσει (και μετά πρόσω ολοταχώς “τρώγοντας” την δεξιά πλευρά της τουρκικής φρεγάτας). Εξαιρετικός ελιγμός και υψηλή ναυτοσύνη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος συνεχάρη τον καπετάνιο, λέγοντάς του –σύμφωνα με δημοσίευμα– «είσαι μάγκας»! Ο κυβερνήτης δεν είναι μάγκας, αλλά πολύ καλός κυβερνήτης. Η αποδιδόμενη ατάκα του υπουργού δείχνει το επίπεδο του πολιτικού μας προσωπικού και κυρίως του “πολιτικού” λόγου. Τον χορτάσαμε με πολλούς απίστευτους “ρήτορες”, τον Πολάκη, τον Βελόπουλο, αλλά και με το θρησκόληπτο διάγγελμα του Αλέξη, με το οποίο ταύτισε τη νέα ελληνικότητα με την Υπέρμαχο Στρατηγό!

Παραφάγαμε “μαγκιά” με την υποκρισία του πολιτικού προσωπικού στην κρίση του χρηματιστηρίου, με τον «στρατηγό άνεμο» του Πολυδωρα και τις ασύμμετρες απώλειες, με το έλλειμμα στο ισοζύγιο 15% (2007), με τις 150.00 προσλήψεις του Παυλόπουλου, με το έλλειμμα του 16%, με τη χρεοκοπία, με τα μνημόνια, με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, με την πείνα, με τα χρέη, με την πολιτική(;) κατευνασμού, με τις εκπτώσεις…

Η στωϊκότητα που έχει επιδείξει ο ελληνικός λαός απέναντι σε όλα αυτά δεν είναι ούτε παραίτηση, ούτε μηδενισμός. Είναι βαθιά αίσθηση και διαχείριση της ιστορικής εμπειρίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο ελληνικός λαός δεν έχει βαρυστομαχιάσει. Ήρθε κι ο κορονοϊός να τα αποσαθρώσει όλα! Η πίστη στα κόμματα και τις ιδεολογίες έχει τελειώσει με το γύρισμα του αιώνα. Τώρα εξαντλείται και η εμπιστοσύνη στα πρόσωπα. Τώρα όλοι ξέρουν πως μόνο οι ημέτεροι υπάρχουν. Τώρα όλοι ξέρουν πως η διαπλοκή συνεχίζει τη βασιλεία της.

Πολιτική μαγκιά και κοινωνική κατήφεια

Έρχεται και ο λογαριασμός των φόρων 5,5 δισ. ευρώ… “Έβρεξε” και 3,6 εκατομμύρια

για την συνέχεια https://slpress.gr/politiki/me-tin-plati-sto-kanavatso-echoyme-varystomachiasei-apo-politiki-magia/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας