Με απελπισμένα επιχειρήματα συκοφαντεί την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου για τον Έβρο: Η FRONTEΧ είναι “εγκληματική θυγατρική” της…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε συκοφαντικό κρεσέντο κατά της Ελλάδας επιδόθηκε για άλλη μια φορά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, με αφορμή την αδιανόητη υπόθεση των 92 μεταναστών που περισυνελέγησαν από τις  ελληνικές αρχές γυμνοί στον Έβρο την περασμένη Παρασκευή.

Οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί του Τσαβούσογλου είναι τόσο εξόφθαλμα ψευδείς που θα έφερναν γέλια αν δεν ήταν τόσο σοβαροί: “Η Ελλάδα είναι γνωστό ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο”, είπε ο εκπρόσωπος της πανταχόθεν βαλλόμενης για την  παρανομία της Τουρκίας.

Λέγοντας με το γνωστό ύφος πως “η Ελλάδα αντιμετωπίζει με απάνθρωπο τρόπο τους μετανάστες” – κάτι που προφανώς ήταν ο στόχος της πρωτοφανούς στα χρονικά προώθησης των γυμνών μεταναστών, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου πρόσθεσε πως “αν  και τα κράτη μέλη [της ΕΕ] κλείνουν τα μάτια σε αυτή τη μεταχείριση της Ελλάδας, δέχονται ό,τι τους λέει, το ΑΚΡ [κυβερνόν κόμμα του Ερντογάν]  έχει αναλάβει την κατάσταση χάρη στους ευσυνείδητους βουλευτές του”..

“Η Ελλάδα είναι τόσο άσχετη που ακόμη κι όταν έχει άδικο, προσπαθεί να δείξει  ότι έχει δίκιο. Αυτό μόνο η Ελλάδα μπορεί να το καταφέρει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

Μάλιστα, στο στόχαστρο των συκοφαντιών Τσαβούσογλου, μπήκε και η Frontex για την οποία επεφύλαξε τον χαρακτηρισμό της “εγκληματικής θυγατρικής”…!

Ισχυρίστηκε, δε, ότι ανθρωπιστικές οργανώσεις κατηγορούν την Ελλάδα για το μεταναστευτικό και η Αθήνα ήδη λογοδοτεί, όπως ισχυρίστηκε. “Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν θέσει στο μικροσκόπιο την απάνθρωπη μεταχείριση αυτών των προσφύγων από την Ελλάδα”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορώντας χώρες που υποστηρίζουν την Ελλάδα, αναφέρθηκε στη Γαλλία και τον Εμανουέλ Μακρόν, δηλώνοντας ότι αδίκως βρίσκονται στο πλευρό της Αθήνας.

Με πληροφορίες από TurkiyenewsHurriyet

Με απελπισμένα επιχειρήματα συκοφαντεί την Ελλάδα ο Τσαβούσογλου για τον Έβρο: Η FRONTEΧ είναι “εγκληματική θυγατρική” της…

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα