Μετωπική Μέτα-Ράμα στην Αλβανία: «Θα σας γ@μ@σ@» φώναζε στους Αστυνομικούς ο Αλβανός πρόεδρος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο λόγος της έκρηξης του Μέτα ήταν ότι οι αστυνομικοί, εκτελώντας απόφαση του δήμου Τιράνων, πήγαν να κάνουν έξωση σε γραφεία που είχαν παραχωρηθεί από το 2016 στο μικρό δεξιό κόμμα «FRD»

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε ο Αλβανός πρόεδρος Ιλίρ Μέτα, και μάλιστα μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον αστυνομικών λέγοντάς τους «θα σας γ@μ@σ@»/

Ο λόγος της έκρηξης του Μέτα ήταν ότι οι αστυνομικοί, εκτελώντας απόφαση του δήμου Τιράνων, πήγαν να κάνουν έξωση σε γραφεία που είχαν παραχωρηθεί από το 2016 στο μικρό δεξιό κόμμα «FRD».

Στο βίντεο φαίνεται ο Αλβανός πρόεδρος να μπαίνει έξαλλος στα γραφεία, και οι σωματοφύλακές του να απωθούν τον εκπρόσωπο του δήμου και τους ένστολους που τον συνοδεύουν.

Ο Μέτα κατηγόρησε για την απόφαση έξωσης τον ίδιο τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ότι ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Απριλίου θέλει να διασπάσει το αντιπολιτευτικό μέτωπο που στρέφεται εναντίον του.

Στο μέτωπο κατά του Ράμα συμμετέχουν ο δεξιός Μπάσα, διάδοχος του Σαλί Μπερίσα στο δημοκρατικό κόμμα, και η σύζυγος του Μέτα Μόνικα Κριεμάδι, που «κληρονόμησε» απ’ τον ίδιο την προεδρία του κόμματός «Σοσιαλιστικό Κίνημα για την Ένταξη».

Το ζευγάρι βρίσκεται σε σφοδρή πολιτική σύγκρουση με τον Ράμα, ο οποίος αν ξανακερδίσει τις εκλογές αναμένεται να προσπαθήσει να αποκαθηλώσει από την προεδρία της δημοκρατίας τον Μέτα.

Πέραν των ύβρεων ο Μέτα ακούγεται να λέει στον εκπρόσωπο του δήμου: «Βγες έξω γιατί θα σε πάω στη φυλακή με τα χέρια μου. Έξω, έξω, μασκαρά …». Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο στα κόμματα δικαιούνται να παραχωρούνται δωρεάν γραφεία αν στις τρεις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές έχουν εξασφαλίσει ποσοστό πάνω από 1%.

Αυτό το δικαίωμα ανήκει επίσης στο πολιτικό κόμμα, του οποίου μέλους έχει εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας όπως ο Μπαμίρ Τόπι. Ο τελευταίος όμως πριν λίγο καιρό αποφάσισε να αποσυρθεί εντελώς από την πολιτική και να παραιτηθεί ακόμη και από απλό μέλος του «FRD». Μετά το επεισόδιο Μέτα πάντως, το μικρό δεξιό κόμμα κράτησε τα γραφεία του, μέχρι να ξαναεμφανιστούν οι αστυνομικοί με την «έξωση» στο χέρι ..!

ΠΗΓΗ: in.gr

Μετωπική Μέτα-Ράμα στην Αλβανία: «Θα σας γ@μ@σ@» φώναζε στους Αστυνομικούς ο Αλβανός πρόεδρος

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα