Μετακίνησαν το κέρινο ομοίωμα του Τραμπ από το Τέξας, διότι έτρωγε συνεχώς μπουνιές

20/3/21 | 0 | 0 | 226 εμφανίσεις

Η φιγούρα στο μουσείο Louis Tussaud στο Σαν Αντόνιο είχε βαθιά χτυπήματα από συνεχείς επιθέσεις επισκεπτών.

Μια κέρινη φιγούρα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αφαιρέθηκε από την έκθεση στο Waxworks του Louis Tussaud στο Σαν Αντόνιο, επειδή είχε υποστεί αλλεπάλληλες φθορές από χτυπήματα και γρατζουνιές επισκεπτών.

«Πάντα είχαμε πρόβλημα με το προεδρικό τμήμα γιατί ανεξάρτητα από τον εκάστοτε πρόεδρο στην εξουσία – Μπους, Ομπάμα ή Τραμπ – όλοι είχαν εχθρούς που προκαλούσαν καταστροφές στα ομοιώματα», λέει ο Κλει Στιούαρτ, διευθυντής της Ripley Entertainment, στην οποία ανήκει το Waxworks.

Ο Στιούαρτ είπε στην εφημερίδα ότι η φιγούρα του Τραμπ χτυπήθηκε αρκετά δυνατά ώστε να μείνουν βαθιά σημάδια στο κέρινο πρόσωπο, καθιστώντας απαραίτητη τη μετακίνησή της στην αποθήκη.

Ο διευθυντής της εταιρείας είπε, επίσης, ότι μια φιγούρα του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έχασε τα αυτιά της έξι φορές, ενώ η φιγούρα του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους είχε τρυπηθεί στην μύτη.

«Οι άνθρωποι είναι απλώς επιθετικοί όταν υπερασπίζονται το πολιτικό τους κόμμα», λέει.

Η εταιρεία Ripley δημιούργησε τρεις φιγούρες το Τραμπ το 2016 για διάφορα αξιοθέατά σε ολόκληρη την χώρα, λέγοντας ότι το κάθε ομοίωμα πήρε στους γλύπτες του περίπου έξι εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

«Ακριβώς όπως στην πραγματική ζωή, το κέρινο ομοίωμα του Τραμπ έχει απήχηση περίπου το 50% – λατρεύεται από μερικούς επισκέπτες της έκθεσης ενώ οι υπόλοιποι το μισούν», λέει η εταιρεία παραγωγής των ομοιωμάτων.

Η Ripley Entertainment φτιάχνει επί του παρόντος το κέρινο ομοίωμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας