Μελάνια και κόρες Τραμπ ντυμένες υπερπαραγωγή στο ντιμπέιτ -Δεν τόλμησαν να βγάλουν τη μάσκα, θα τις έδιωχναν

23/10/20 | 0 | 0 | 322 εμφανίσεις

ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η οικογένεια Τραμπ με μάσκες στο debate © AP Photo/Patrick Semansky

Με μάσκες εμφανίστηκαν στο τελευταίο debate για τις Αμερικανικές Εκλογές 2020 τα μέλη της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ, αφού στην περίπτωση που δεν φορούσαν θα τους έδιωχναν.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, και τα παιδιά του, Ιβάνκα, Τίφανι και Έρικ, μπήκαν με τις μάσκες να καλύπτουν το στόματα και τις μύτες τους στον χώρο που διεξήχθη το ντιμπέιτ στο Πανεπιστήμιο Μπελμόντ στο Νάσβιλ, καθώς αποτελούσαν προϋπόθεση ενώ η αρμόδια επιτροπή είχε προειδοποιήσει ότι όποιος την αφαιρούσε θα συνοδεύονταν έξω.

First lady Melania Trump arrives before President Donald Trump and Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden participate in the final presidential debate at Belmont University, Thursday, Oct. 22, 2020, in Nashville, Tenn. (Jim Bourg/Pool via AP)

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Τραμπ δέχθηκε έντονη κριτική επειδή δεν φορούσε μάσκες κατά τη διάρκεια του πρώτου debate, αν και είχαν εισέλθει στον χώρο της συζήτησης φορώντας τες.

Αντιθέτως, η σύζυγός του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, τη φορούσε διαρκώς.


Λίγες μέρες αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ, η σύζυγός του αλλά και ο γιος του βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ μία μαζική εστία κορωνοϊού ξέσπασε στον Λευκό Οίκο.

Φωτογραφία: AP
Πηγή: iefimerida.gr

Category: Διπλωματία, Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    1/12/20 | (1 σχόλια)
    Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας