Μελάνια και κόρες Τραμπ ντυμένες υπερπαραγωγή στο ντιμπέιτ -Δεν τόλμησαν να βγάλουν τη μάσκα, θα τις έδιωχναν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η οικογένεια Τραμπ με μάσκες στο debate © AP Photo/Patrick Semansky

Με μάσκες εμφανίστηκαν στο τελευταίο debate για τις Αμερικανικές Εκλογές 2020 τα μέλη της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ, αφού στην περίπτωση που δεν φορούσαν θα τους έδιωχναν.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, και τα παιδιά του, Ιβάνκα, Τίφανι και Έρικ, μπήκαν με τις μάσκες να καλύπτουν το στόματα και τις μύτες τους στον χώρο που διεξήχθη το ντιμπέιτ στο Πανεπιστήμιο Μπελμόντ στο Νάσβιλ, καθώς αποτελούσαν προϋπόθεση ενώ η αρμόδια επιτροπή είχε προειδοποιήσει ότι όποιος την αφαιρούσε θα συνοδεύονταν έξω.

First lady Melania Trump arrives before President Donald Trump and Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden participate in the final presidential debate at Belmont University, Thursday, Oct. 22, 2020, in Nashville, Tenn. (Jim Bourg/Pool via AP)

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Τραμπ δέχθηκε έντονη κριτική επειδή δεν φορούσε μάσκες κατά τη διάρκεια του πρώτου debate, αν και είχαν εισέλθει στον χώρο της συζήτησης φορώντας τες.

Αντιθέτως, η σύζυγός του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, τη φορούσε διαρκώς.


Λίγες μέρες αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ, η σύζυγός του αλλά και ο γιος του βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ μία μαζική εστία κορωνοϊού ξέσπασε στον Λευκό Οίκο.

Φωτογραφία: AP
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα