Μεγαλειώδης ομιλία Ντ.Τραμπ ενώπιον 40.000 Αμερικανών: «Ο Μπάιντεν είναι ένας αξιοθρήνητος γελοίος – Δεν κυβερνά αυτός!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Αυτό δεν θα είχε συμβεί, αν βρισκόμουν εγώ στην εξουσία», υπογράμμισε

(Αρχικό κείμενο 10:10) Ο πραγματικός νικητής των εκλογών του 2020, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε μία ομιλία του μπροστά σε 40.000 κόσμο στην Αλαμπάμα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Τζο Μπάιντεν και του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, για την ταπείνωση του Αφγανιστάν και την κατάσταση που έφεραν τη χώρα.

Μάλιστα χαρακτήρισε «αξιοθρήνητο» τον Μπάιντεν και είπε φωναχτά αυτό που σκέφτονται όλοι, πως δηλαδή ο Μπάιντεν δεν κυβερνά τις ΗΠΑ, καθώς δεν ξέρει τι του γίνεται.

«Ο Μπάιντεν είναι ο πιο αξιοθρήνητο πρόεδρος, κάνει τον Τζίμι Κάρτερ να φαίνεται υπέροχος », είπε ο Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος ξεκίνησε την ομιλία του επικρίνοντας την καταστροφική αποχώρηση του Μπάιντεν από το Αφγανιστάν, χαρακτηρίζοντάς τον ως τη «μεγαλύτερη ταπείνωση της εξωτερικής πολιτικής στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

«Ο Τζο Μπάιντεν πήγαινε διακοπές καθώς το Αφγανιστάν πήγαινε στην κόλαση», είπε. Και αυτό είναι που παίρνεις όταν έχεις αδυναμία στον Λευκό Οίκο ».

«Το θέμα είναι η εκπληκτική ανικανότητα και η βαριά αμέλεια του Τζο Μπάιντεν», είπε ο Τραμπ. «Δεν ξέρει πού στο διάολο είναι. Νομίζετε ότι διοικεί την κυβέρνηση; Δεν διοικεί την κυβέρνηση ».

Ο πρώην πρόεδρος υπενθύμισε τις συχνές προειδοποιήσεις του για το τι θα συνέβαινε υπό την προεδρία του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2020.

«Όχι μόνο οι προβλέψεις μου βγήκαν 100 τοις εκατό αληθινές. Αλλά είναι ακόμα χειρότερο από ό, τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς από εμάς στον χειρότερο εφιάλτη μας », είπε ο Τραμπ.

Επισήμανε τον αυξανόμενο πληθωρισμό, τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου, τη διάσπαση της ασφάλειας των συνόρων, ως απόδειξη της αποτυχίας του Μπάιντεν.

«Όχι μόνο ο Μπάιντεν αποτελεί αμηχανία για τις Ηνωμένες Πολιτείες στο εξωτερικό, αλλά ο ριζοσπαστισμός και ο εξτρεμισμός του καταστρέφει αυτή τη στιγμή το έθνος μας εδώ στο σπίτι», είπε ο Τραμπ.

«Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας αποτυχημένος πρόεδρος. Θα είναι πάντα ένας αποτυχημένος πρόεδρος », είπε ο Τραμπ. «Έφερε τη μια συμφορά μετά την άλλη».

«Ο τσαπατσούλικος τρόπος που χειρίστηκε ο Μπάιντεν την έξοδο από το Αφγανιστάν είναι η πιο απίστευτη επίδειξη χονδροειδούς ανικανότητας από ηγέτη αυτής της χώρας, ίσως ποτέ».

«Αυτό δεν ήταν απόσυρση δυνάμεων, αυτό ήταν παράδοση άνευ όρων», είπε.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τιμή», υποστήριξε ο κ. Τραμπ. «Έπρεπε να είχαμε φύγει με τιμή. Και αντί γι’ αυτό φύγαμε με το διαμετρικά αντίθετο της τιμής».

Την περασμένη Κυριακή, μερικές ώρες αφού οι Ταλιμπάν μπήκαν στην Καμπούλ, ο κ. Τραμπ κάλεσε τον «πρόεδρο» Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1011596_pyra-tramp-kata-mpainten-istoriki-tapeinosi-gia-tis-ipa-i-epelasi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα