Χτυπήματα κατά των νεοναζί από τον θηριώδη ρωσικό όλμο Tyulpan

Συνεχίζονται οι παραδόσεις Ουκρανών στρατιωτών στην Μαριούπολη ειδικά μετά και την διάλυση του 503ου Τάγματος Πεζοναυτών, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι δηλώσεις ότι πιο πολύ φοβούνται τους αζοφιστές παρά τους Ρώσους.

Νέα βίντεο ήρθαν στην δημοσιότητα με ουκρανούς στρατιώτες να παραδίδονται στην περιοχή του λιμανιού, καθώς και στις περιοχές που γειτνιάζουν με το έδαφος του εργοστασίου Azovstal.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότεροι 40 στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδόθηκαν στην αριστερή όχθη της Μαριούπολης.

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως οι Ουκρανοί βρήκαν με τα χέρια ψηλά από ένα κτίριο που βρίσκονται στην περιοχή του νηπιαγωγείου Νο. 91 στην οδό Lomizova. Αυτός ο δρόμος γειτνιάζει με το Azovstal, όπου βρίσκονται αρκετές εκατοντάδες μαχητές της ομάδας Azov.

 

Στο βίντεο με έχει αγγλικούς υπότιτλους ακούγεται ο Ρώσος Διοικητής να λέει:

“Ένα λεωφορείο θα έρθει τώρα και θα τους παραλάβει. Φοβούνται περισσότερο τους δικούς τους παρά εμάς. Αν ο Δεξιός Τομέας είναι εδώ θα τους σκότωνε”

Ενώ ένας ακόμη Ρώσος σημειώνει:

“Είστε αιχμάλωτοι των δυνάμεων της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Συμπεριφερθείτε όπως οι αιχμάλωτοι. Απαντήστε στις ερωτήσεις που θα σας κάνουμε”.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, μια ομάδα δυνάμεων του Αζόφ βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή του Azovstal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα  του Αζόφ εντοπίστηκε από ρωσικό drone. Στην συνέχεια οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν για την “εκκαθάριση” της μονάδας αυτής αυτοκινούμενο όλμο 240 mm 2S4 Tyulpan.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/marioupoli-nea-paradosi-oukranon-stratioton-fovomaste-perissotero-tous-andres-tou-tagmatos-azof-vinteo/