Μακελειό στο Λονδίνο: Επέστρεψε να πληρώσει τον λογαριασμό στο εστιατόριο που έτρωγε 

5/6/17 | 0 | 0 | 396 εμφανίσεις
ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ

Το Λονδίνο έζησε για ακόμα μία φορά τον τρόμο, με τις επιθέσεις στην London Bridge και στην περιοχή Μπόορου να δημιουργούν χάος.

Ο Ρίτσαρντ Ειντζελ, την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο εστιατόριο Arabica bar στο Μπόροου. Οπως είπε, όταν οι επιτιθέμενοι έφτασαν στο σημείο, το προσωπικό και οι πελάτες άρχισαν να πανικοβάλλονται καθώς ήταν στο εσωτερικό του εστιατορίου.

Σύμφωνα με την The Sun, μία ημέρα μετά την επίθεση, ο Ρίτσαρντ επέστρεψε στο εστιατόριο πλήρωσε τον λογαριασμό του και έδωσε φιλοδώρημα στο προσωπικό.

Οπως υποστηρίζει, δεν θα αφήσει τις βίαιες πράξεις των τρομοκρατών να τον αποτρέψουν από το να απολαύσει τη ζωή του και θεώρησε πως είναι καθήκον του να επιστρέψει στο κατάστημα που έγινε το καταφύγιό του χθες και να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους που προσέφεραν βοήθεια τους σε όλους.

Φωτογραφίες: Facebook

iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/4/21 | (0 σχόλια)
    Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο