Μέσα στην εκπληκτική βίλα του Φρανκ Σινάτρα -Το σπιτάκι του κήπου έγινε η ερωτική φωλιά Μονρόε-Κένεντι [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

Το πολυτελές σπίτι του Φρανκ Σινάτρα. Φωτογραφία: The Agency
Το πολυτελές σπίτι του Φρανκ Σινάτρα. Φωτογραφία: The Agency

Αν αναρωτιέστε πώς ήταν το σπίτι του Φρανκ Σινάτρα ή πού παντρεύτηκε η Τζούντι Γκάρλαντ, αλλά και πώς ήταν το ερωτικό καταφύγιο της Μέριλιν Μονρόε, μπορείτε να το δείτε από κοντά ή να το αποκτήσετε έναντι 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του The Agency, που αντιπροσωπεύει το ακίνητο αξίας 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων, η κατοικία υπήρξε καυτό σημείο αναφοράς πολλών διασημοτήτων για πολλά χρόνια από τότε που το είχε ο Φρανκ Σινάτρα τις δεκαετίες του 1950 και του 1960.
Δεσπόζει στην κορυφή του λόφου το σπίτι που έζησε ο Φρανκ ΣινάτραΔεσπόζει στην κορυφή του λόφου το σπίτι που έζησε ο Φρανκ Σινάτρα

Μάλιστα, το Forbes αναφέρει πως ο ξενώνας αυτός φημολογείται ότι ήταν το σημείο συνάντησης της υποτιθέμενης σχέσης του Αμερικανού Προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι με την Μονρόε.
Ο ξενώνας με την δική του πισίνα υπήρξε το ερωτικό καταφύγιο της Μονρόε με τον ΚένεντιΟ ξενώνας με την δική του πισίνα υπήρξε το ερωτικό καταφύγιο της Μονρόε με τον Κένεντι

Από τότε, το σπίτι, που ονομάστηκε «Byrdview» έχει αλλάξει πολλές φορές χέρια, αλλά συνεχίζει να έχει αξία στο Χόλιγουντ, καθώς έχει εμφανιστεί ως το σκηνικό σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Mad Men» και το «Californication» αλλά και σε ταινίες όπως οι «Dream Girls» και «Ali».
Το συγκεκριμένο οίκημα χρησιμοποιήθηκε σε πλήθος ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπώνΤο συγκεκριμένο οίκημα χρησιμοποιήθηκε σε πλήθος ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Βρίσκεται στο Chatsworth της Καλιφόρνιας και αποτελείται από επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια.
Το σπίτι διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και 9 μπάνιαΤο σπίτι διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και 9 μπάνια

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, το πολυτελές ακίνητο ήταν μία από τις μόλις τέσσερις ιδιωτικές κατοικίες που σχεδίασε ο φημισμένος αρχιτέκτονας Γουίλιαμ Περέιρα. Το σπίτι περιβάλλεται από γυάλινους τοίχους με θέα στην κοιλάδα Σαν Φερνάντο από σχεδόν κάθε δωμάτιο.
Είναι ένα από τα μόλις 4 σπίτια που έχει σχεδιάσει ο φημισμένος αρχιτέκτονας Γουίλιαμ ΠερέιραΕίναι ένα από τα μόλις 4 σπίτια που έχει σχεδιάσει ο φημισμένος αρχιτέκτονας Γουίλιαμ Περέιρα

Στο εσωτερικό του, διαθέτει τέσσερα τζάκια και μια κομψή μοντέρνα πινελιά σε πολλά από τα δωμάτια, όπως το σαλόνι με ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, ένα καθιστικό με πιάνο και μια ευρύχωρη κουζίνα.
Η κουζίνα του σπιτιούΗ κουζίνα του σπιτιού

Έξω, το σπίτι διαθέτει μια μεγάλη πισίνα και σπα, καθώς και μια δεύτερη πισίνα για τον ξενώνα. Ο δρόμος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 αυτοκίνητα ενώ η αυλή έχει άπλετο χώρο για το ενδεχόμενο που ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να χτίσει κάτι ακόμα.
Το καθιστικό με το πιάνοΤο καθιστικό με το πιάνο

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, οι νέοι κάτοικοι θα έχουν την υποδομή για να φτιάξουν έναν αμπελώνα, ένα στούντιο ηχογράφησης ή υποδομές για ιππασία ενώ υπάρχει μένα γειτονικό κομμάτι γης που μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση στην τιμή πώλησης.
Όλο το σπίτι διαθέτει γυάλινους τοίχους για απεριόριστη θέαΌλο το σπίτι διαθέτει γυάλινους τοίχους για απεριόριστη θέα
Ένα από τα καθιστικάΈνα από τα καθιστικά
Μοντέρνες πινελιές σε όλο το εσωτερικό Μοντέρνες πινελιές σε όλο το εσωτερικό

Μία από τις κρεβατοκάμαρεςΜία από τις κρεβατοκάμαρες
Το πσίτι πωλείται έναντι 12,5 εκατομμυρίων δολαρίωνΤο πσίτι πωλείται έναντι 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Φωτογραφίες: The Agency

Πηγή: Μέσα στην εκπληκτική βίλα του Φρανκ Σινάτρα -Το σπιτάκι του κήπου έγινε η ερωτική φωλιά Μονρόε-Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα