Μέλος της αριστοκρατικής οικογένειας ο πρώτος πρέσβης των Εμιράτων στο Ισραήλ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -


Η τελετή ορκωμοσίας στο παλάτι του κυβερνήτη του Ντουμπάι, (ο  αλ Χατζάχ αριστερά)

Οι συμφωνίες εξομάλυνσης γίνονται όλο και πιο ρεαλιστικές μέρα με τη μέρα. Διορίστηκε ο Μοχάμεντ Μαχμούντ αλ Χατζάχ,  από τον επικεφαλής του υπουργού Εξωτερικών των  Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων,  Αμπντουλάχ Μπιν Ζαΐντ, ως ο πρώτος πρέσβης στο Ισραήλ.

Ο  41χρονος Αλ Χατζάχ, μέλος αριστοκρατικής οικογένειας,  ορκίστηκε πίστη στην τελετή προς τον κυβερνήτη του Ντουμπάι και τον πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχ Μοχάμεντ μπιν Ράσιντ αλ Μακτούμ.

Ο διορισμός του Αλ Χατζάχ έρχεται αφού το υπουργικό συμβούλιο των ΗΑΕ ενέκρινε την ίδρυση της Πρεσβείας των Εμιράτων στο Τελ Αβίβ τον περασμένο μήνα.

Τις επόμενες μέρες, μια αντιπροσωπεία από τα Εμιράτα αναμένεται να φτάσει στο Ισραήλ για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ίδρυση της πρεσβείας στο Τελ Αβίβ.

Το γεγονός ότι τα Εμιράτα επέλεξαν να διορίσουν έναν ανώτερο διπλωμάτη που έχει υπηρετήσει ως αρχηγός προσωπικού του υπουργού Εξωτερικών από το 2010, μπορεί να αποδείξει τη σημασία που αποδίδουν στις σχέσεις με το Ισραήλ – και στις επαφές με την ισραηλινή ηγεσία και τους Ισραηλινούς.

Τα νέα για το διορισμό του Αλ Χατζάχ ως πρεσβευτή στο Ισραήλ παρουσιάστηκαν στους κύριους τίτλους του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μια άλλη ένδειξη της σημασίας των Εμιράτων για τους δεσμούς με το Ισραήλ.

Ynet

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα