Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου – Εσπευσμένα Στο «Σωτηρία» μετά από ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του

5/2/21 | 0 | 0 | 223 εμφανίσεις

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος -μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook- νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού στο «Σωτηρία».

Η νοσηλεία του κρίθηκε επιβεβλημένη επειδή ήταν ταχεία η εξέλιξη της νόσου. Ενώ ο πρώην υπουργός είχε χθες το πρωί χαμηλό πυρετό, μέσα σε λίγες ώρες εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού. Επί του παρόντος, του χορηγείται οξυγόνο και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή

Αναλύτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και νοσηλεύομαι λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.
Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης.
Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία και εύχομαι σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτή τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση»

Μιχάλης Καλογήρου – Michalis Kalogirou

8 ώρες πριν

Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και νοσηλεύομαι λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.
Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης.
Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία και εύχομαι σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτή τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση.

https://europost.gr/machi-ton-koronoio-dinei-proin-ypoyrgos-syriza-michalis-kalogiroy-espeysmena/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (4 σχόλια)
    Όταν αγανακτισμένοι από την κακιά μας μοίρα θέλουμε να ρίξουμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας κάπου, λέμε ότι φταίει το Σύστημα. Το ίδιο όταν βλέπουμε να χειραγωγείται η κοινωνία και η πολιτική ζωή. Τι είναι το Σύστημα; Είναι, μάλλον, ένα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας