Λ.Λαζάρου: «Θα ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού και στα ΜΜΜ;» – Και «πάγωσε» η Ντόρα… 

15/6/21 | 2 | 0 | 355 εμφανίσεις

Τη στιγμή που η κυβέρνηση εξακολουθεί να υποστηρίζει ευθαρσώς ότι ο εμβολιασμός δεν θα γίνει υποχρεωτικός αλλά την ίδια στιγμή αποκόπτει τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί  από καθημερινές συνήθειες όπως το να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο, οι εξαγγελίες για «προνόμια» όσων είναι κάτοχοι του Ψηφιακού Πιστοποιητικού Covid-19 ξεπερνούν τη σφαίρα του σουρεαλισμού.

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ τοποθετήθηκε εκ νέου για το ζήτημα που προκαλεί «διχασμό» στους πολίτες και την επιστημονική κοινότητα. Ως επιχειρηματίας, ο κ. Λαζάρου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φροντίσει να επιδοτήσει τα καταστήματα της εστίασης προκειμένου να τοποθετηθούν μηχανήματα καθαρισμού αέρα στους εσωτερικούς χώρους: «Εγώ είπα να πείσω και τον εργαζόμενό μου, τον συνεργάτη, να εμβολιαστεί. Θα τον παρακαλέσω να το κάνει -και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να βγω από την κουζίνα, εγώ ή άλλος εργαζόμενος, να ζητήσω πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον κάθε πελάτη. Εκεί πρέπει η ίδια η Πολιτεία, οι λοιμωξιολόγοι, να πείσουν τον αρνητή να μπει στη διαδικασία του εμβολιασμού» δήλωσε ο βραβευμένος σεφ που έδειχνε να δυσανασχετεί όση ώρα η Ντόρα Μπακογιάννη επέμενε ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να φροντίσουν να δέχονται στα εστιατόρια τους μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Απηυδισμένος ο κ. Λαζάρου έθεσε ένα καίριο ερώτημα στην βουλευτή της ΝΔ το οποίο φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να απαντήσει: «Στα λεωφορεία θα βάλουμε εισπράκτορα να ζητάει πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπει κάποιος μέσα; Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά» τόνισε ο γνωστός σεφ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/994846_llazaroy-tha-zitane-pistopoiitiko-emvoliasmoy-kai-sta-mmm-kai

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Βασίλης Αγγελίδης says:

  Νισάφι με τους παραπλανητικούς τίτλους, τι “πάγωσε η Ντόρα”, τέλειωσε η συζήτηση

 2. 2
  Μαρία Χ. says:

  Τα μηχανήματα καθαρισμού αέρα θα ήταν μια πολύ καλή λύση για όλους τους κλειστούς χώρους, όπως supermarket, άλλα καταστήματα, τράπεζες κ.λ.π. Ανεξαρτήτως του ιού, οι χώροι αυτοί συνήθως δεν διαθέτουν παράθυρα, δεν αερίζονται επαρκώς και τα κλιματιστικά δουλεύουν χειμώνα καλοκαίρι. Η τεχνολογία υπάρχει αλλά δεν ακούγεται τίποτε για απλές, εύκολες λύσεις. Και οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν χρειάζονται επιδότηση για να εγκαταστήσουν τέτοια συστήματα, τα οποία-γιατί όχι-κάποια στιγμή ίσως πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά. Αφού τόσος λόγος γίνεται πλέον για τη δημόσια υγεία και φτάσαμε και στο σημείο να συζητάμε υποχρεωτικότητα ή όχι των εμβολίων.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/7/21 | (0 σχόλια)
  Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο