«Λυπηρή κλιμάκωση» βλέπουν οι ΗΠΑ στα ρωσικά αντίποινα στις αμερικανικές κυρώσεις

17/4/21 | 1 | 0 | 78 εμφανίσεις

Εκπρόσωπος της διπλωματίας των ΗΠΑ στηλίτευσε χθες Παρασκευή τη «λυπηρή κλιμάκωση» της έντασης από πλευράς της Ρωσίας, μετά την ανακοίνωση των αντιποίνων της Μόσχας στις νέες κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσινγκτον, ιδίως της απέλασης δέκα αμερικανών διπλωματών, ισάριθμων με τους ρώσους που διώχτηκαν από την αμερικανική επικράτεια.

«Δεν είναι προς το συμφέρον μας να μπούμε σ’ έναν κύκλο κλιμάκωσης των εντάσεων, όμως επιφυλασσόμεθα του δικαιώματος να αντιδράσουμε σε όλα τα ρωσικά αντίποινα εναντίον των ΗΠΑ», δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Το δυστύχημα είναι ότι στις ΗΠΑ δεν μπορούν ν’ αποδεχθούν το γεγονός ότι δεν είναι πια “πλανητάρχες” δίχως αντίπαλο. Ο παγκόσμιος κίνδυνος (και για τις ΗΠΑ) είναι το Ισλάμ. Αντί λοιπόν να επαναφέρουν το ανούσιο και κοντόφθαλμο κλίμα τού ψυχρού πολέμου με την Ρωσία και την Κίνα, καλό θα ήταν να συνεργάζονταν μ’ αυτές για την αντιμετώπιση τού κοινού κινδύνου. Η υπεροψία των Αμερικανών δεν ωφελεί κανέναν.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας