Λιβύη: Τα τρία βασικά σημεία του Πομπέο για τη Διάσκεψη του Βερολίνου

18/1/20 | 1 | 0 | 412 εμφανίσεις

Στη διάσκεψη του Βερολίνου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή για την επίλυση της κρίσης στη Λιβύη, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, θέτει τρία κύρια σημεία:

Τη συνέχιση της κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη, την απόσυρση όλων των ξένων δυνάμεων και την επιστροφή στην πολιτική διαδικασία υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Πομπέο διεξάγει περιοδεία σε αρκετές χώρες και θα συμμετάσχει στο συνέδριο για την κρίση στη Λιβύη στη γερμανική πρωτεύουσα, Βερολίνο, καθώς  είναι μέρος της κοινής προσπάθειας της Γερμανίας και των Ηνωμένων Εθνών.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας προγραμματίζει να συζητήσει με τους ηγέτες των άλλων χωρών, τονίζοντας τα τρία βασικά στοιχεία που έχει θέσει η χώρα του σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη.

Συγχρόνως ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον προσπαθεί ‘να επιτύχει μια διαρκή παύση των εχθροπραξιών και πολιτική διευθέτηση που θα επιστρέψει σε όλους του Λίβυους να ζήσουν σε ένα πιο ειρηνικό μέλλον».

Al Wasat

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν says:

  ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ . ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- Η ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ -ΤΑ ”ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ” ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΟΜΠΕΟ -ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ .

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  16/1/21 | (0 σχόλια)
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας