Λιβύη: Οι δυνάμεις του Χ.Χάφταρ έκαναν σκοποβολή με… φωτογραφίες του Ρ.Τ.Ερντογάν

3/2/21 | 0 | 0 | 73 εμφανίσεις

Φωτογραφίες του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποίησαν ως στόχο στρατιώτες του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA). 

Συγκεκριμένα η 116η Ταξιαρχία Πεζικού του LNA στη Λιβύη, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της Ajdabiya Force, με πραγματικά πυρά.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς στο twitter φαίνονται μέλη των πολιτοφυλακών στην περιοχή, Αζντάμπια, της Αν. Λιβύης να πυροβολούν στην έρημο σε φωτογραφίες του Τούρκου προέδρου.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο ο LNA, και ο επικεφαλής της Στρατάρχης Χάφταρ, έξαπολύουν μύδρους κατά της «τουρκικής κατοχής» που παραπέμπει στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο LNA αντιτίθεται της κυβέρνησης Σάρατζ, που έχει συμμαχήσει στρατιωτικά με την Τουρκία. Για την Άγκυρα ο Χάφταρ, που τον αποκαλεί «δικτάτορα», θεωρείται «κόκκινο πανί», επιδιώκοντας την εξόντωσή του.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/959921_livyi-oi-dynameis-toy-hhaftar-ekanan-skopovoli-me

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Στη χθεσινή εκπομπή "Γνώση και Εμπειρία" της διαδικτυακής τηλεόρασης "Ανιχνεύσεις web tv" την οποία συντονίζει ο Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς και τ. Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου Ηλίας Λεοντάρης, ο Θεόδωρος Καρυώτης αφού ανέλυσε έννοιες της ΑΟΖ ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας