“Λίγοι Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά…. ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Print Friendly, PDF & Email
spot_img
stock-photo-94708587Απο “το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων” έγιναν γνωστά τα εξής:
“Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό.
 Κύρια επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες του εξωτερικού να ασκούν το εκ του Συντάγματος αναφαίρετο δικαίωμά τους του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους. Επειδή όμως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν εξέτασαν ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια προοπτική αλλά ούτε και σήμερα δείχνουν προθυμία για την υλοποίησή της,  επιβάλλεται ο Ελληνισμός του Εξωτερικού των 20 και πλέον εκατομμυρίων  να αποκτήσει ενιαία έκφραση πράγμα που θα μπορεί να επηρεάσει Πολιτικές και στην χώρα διαμονής των αλλά και την Μητέρα Πατρίδα. Η επιτυχία της ενιαίας αυτής έκφρασης απαιτεί τη δημιουργία, επιτέλους, ενός Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ, όπου η Ελληνορθόδοξη  Χριστιανική Εκκλησία  να αποτελεί την κύρια έκφρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη το Κοινό των Απανταχού Έλληνες καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή και πιστεύουμε βάσιμα ότι το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο θα δώσει με την απόφασή του την αρμόζουσα λύση.

Άλλως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι επιτακτική ανάγκη που η πατρίδα μας η Ελλάδα μας που πράγματι κινδυνεύει με αφανισμό (δεν είναι σχήμα λόγου) και όχι από ξένα στρατεύματα, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους Αποελληνοποίησης των πάντων. Με πρόσχημα δε την μείωση του χρέους των 327 δις ΕΥΡΩ εκποιούν εκχωρώντας την Δημόσια περιουσία για 99 χρόνια περιμένοντας να εισπράξουν 5 – 7 δις στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τις μελλοντικές γενιέςτην Ελληνική γη και κατ’ επέκταση τον Εθνικό μας Πλούτο. Ήδη οι ανωτέρω πολιτικές έχουν κατορθώσει να μειώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 30%, όπως και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της χώρας μας, να φθάσουν την ανεργία από 12% στο 27%, να εξαναγκάσουν 450.000 νέους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους να μεταναστεύσουν.

Σημειώνεται ότι δεν μιλάμε πλέον για Ελληνικό τραπεζικό σύστημα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), έχουν πουληθεί  14 Αεροδρόμια σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία,  το λιμάνι του Πειραιά σε Κινέζικών συμφερόντων εταιρεία,  το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε Κινεζικών Αραβικών και , σε μικρό μόνο ποσοστό, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, και, ίσως το καλύτερο από άποψη φυσικής ομορφιάς κομμάτι γης ο Αστέρας Βουλιαγμένης ,  το Χίλτον, η Μαρίνα Φλοίσβου, η Μαρίνα της Λέσβου,  σε πλειοψηφικά σχήματα Τουρκικών συμφερόντων, ενώ επενδυτικό ταμείο συνταξιούχων του Καναδά εξαγόρασε το Ελ Βενιζέλος. Δηλαδή για τους ξένους υπάρχει κέρδος, ενώ εσείς έχετε μια απρόσμενα προκλητική  απουσία στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που είναι αδικαιολόγητη για Έλληνες ομογενείς…..
Συμπατριώτες μας, σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί θέλουμε να γνωρίζετε, αφ’ ενός μία άλλη άποψη  για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας   και αφ’ ετέρου ότι για μας το πρόβλημα είναι πλέον Θεσμικό – Πολιτικό και όχι απλώς Οικονομικό.
Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία   να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας. Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.
Το Κοινό των Απανταχού Έλληνες, που μας έχει ενώσει το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον και συμφέρον, έχοντας ως φωτεινό, λαμπρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού τον Ιωάννη Καποδίστρια, είμαστε εδώ μαζί με εσάς, που ζείτε και μεγαλουργείτε στην ξενιτειά διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα. Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.
«Λίγοι  Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….
Το κοινό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»
Ο
Eπ. Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγός εα
Τα Μέλη
Μαρία Τσίπρα       Δημήτριος Ζακοντίνος
Δικηγόρος               Οικονομολόγος
spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οχι στην ψήφο των ‘εξω’.Δεν είναι λογικά πράγματα,είτε αριθμητικώς,είτε πολιτικά.Πολιτικά αυτοί οι άνθρωποι δεν συμμετέχουν στην κοινωνία.Ομως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το απόλυτο αριθμητικό.Ειμαστε που είμαστε γερμανικό προτεκτορατο,ε μη γίνουμε και με τη βούλα.Αριθμητικά προχειρα θυμάμαι τον αριθμό των γαλλων πολιτων εκτός γαλλίας που ψηφισαν στις τελευταίες τους εκλογές,ηταν 700χιλιάδες σε ενα εκλογικο σωμα 50 εκκατομυριων.Σε εμας θα αποφασιζουν τα 2+ εκκατομύρια ομογενων σε ενα εκλογικο σωμα 6,5 εκκατομυριων?αστειότητες.Δηλαδή η αφομοιωμενη πολιτισμικά και πολιτικά ομογενεια αμερικής ,καναδα και γερμανίας θα αποφασίζει?και με ποια κριτηρια θα ψηφίσει ειδικά ο ομογενής στη γερμανία;χαχαχα για το καλό της πατρίδας και του εθνους ή της κοιλίτσας του που είναι συνδεμένη με την κοιλίτσα του σόιμπλε;
    μπορούν να εχουν οργανα και βεβαια λογω μεγεθους να απαιτησουν θεσμική εκφραση στην πολιτεία,οχι ομως ψηφο και δικαιωμα εκλογής..

    • Μαλλον το ειδατε στενα και κομματικα το θεμα, οπως το ειδαν και ολα τα κομματα οταν ηλθε ο σχετικος νομος στην Βουλη τον Φεβρουαριο του 2009 απο την τοτε κυβερνηση του κ. Κωστα Καραμανλη. Αλλα ”μη φοβαστε”, που λεει και η διαφημιση , γιατι ποιος μας διαβεβαιωνει οτι ολοι οι εκτος Ελλαδος Ελληνες θα ψηφιζουν στις εκλογες , οταν στην ιδια την Ελλαδα απεχουν ;;; .Αλλα και μη κανετε-κανουμε τον κατοικο των νεφων . Απο το 1981 και μεχρι το 2009 δεν αλλοιωναν το εκλογικο αποτελεσμα οι Ελληνες του εξωτερικου και μαλιστα της Γερμανιας, -που τωρα τους φοβοσαστε, οι οποιοι κατεφθαναν με χρεωστουμενα ακομα τα ναυλα τους. με τα αεροπλανα της Ολυμπιακης;;; Δεν αλλοιωσαν το αποτελεσμα, με την ελαχιστη διαφορα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ στις εκλογες του 2000, οι ελληνοποιηθεντες Ρωσοποντιοι-τοτε ετσι τους λεγαμε-, τους οποιους και απο την Κυπρο τους εφερε ο στρατηγος της νικης κ. Λαλιωτης;;;. Αυτο, που καλως προτεινει, ο καταξιωμενος στρατηγος Φραγκος -που πρεπει να μας συγκινησε και μονο με το αγαλμα του Μεγαλου μας, του μοναδικου Αλεξανδρου μας – που εβαλε στην προμετωπιδα -,δεν γινεται ευκολα και ισως ειναι και ανεφικτο για τους παληους μεταναστες μας, αλλα γιατι οχι γιαυτους, που πηραν των ομματιων τους μετα την κριση;;;. Μηπως γιατι θα ανατρεψουν ολους τους ”ψευτοθοδωρους” της πολιτικης σκηνης της Ελλαδος απο το 2009 και μετα. Και γιατι να τους αποκλεισουμε ;;;. Δικα μας παιδια ειναι, μορφωμενα και πρεπει να μας δειξουν και τον δρομο , που οι ιδιοι θα περπατησουν στην Ελλαδασ του μελλοντος μας. Να ειναι καλα, οπου και να ειναι . Τους περιμενουμε ,εστω και ως απλους ψηφοφορους. Καλη χρονια τους.

    • Ελληνες ηταν οι περισσοτεροι-μερικοι δεν ησαν- ,αλλα πηραν γρηγορωτερα την υπηκοοτητα , χωρις πληρη ελεγχο των προσωπικων στοιχειων τους ,μονο και μονο για να ψηφισουν σε εκεινες τις εκλογες και να αλλοιωσουν το εκλογικο αποτελεσμα, που τωρα φοβαται ο κ.Χαρης, οτι θα αλλοιωθει απο την ψηφο των αποδημων Ελληνων. Εγιναν και δικες γιαυτο το θεμα ,κυριως , στον Νομο Ημαθιας ,του κ. Χρυσοχοιδη. Δεκα εξι χρονια περασαν απο τοτε , δεν ειναι πολλα για να τα ξεχναμε.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,737ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
21,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα