‘Λάδι στη φωτιά’ από τους Τούρκους στη Μέση Ανατολή: «Η Ιερουσαλήμ είναι η δική μας πρωτεύουσα!», δηλώνουν θρασύτατα! Απίστευτες κατάρες και απειλές από τσιράκι του Ερντογάν κατά του Ισραήλ και της Αμερικής! 

20/5/21 | 0 | 0 | 102 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη φωτογραφία παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Σουλτάνο Ερντογάν και τον Μπουλέντ Γιλντιρίμ να του σφίγγει με λατρεία το χέρι. Ο Γιλντιρίμ είναι άνθρωπος φυσικά του Ταγίπ, αλλά και Πρόεδρος της τουρκικής ΜΚΟ ΙΗΗ, που είχε στείλει το πλοίο Μαβί Μαρμαρά στο Ισραήλ.

Σε διαμαρτυρία λοιπόν που έγινε στην Κωνσταντινούπολη κατά του Ισραήλ πήρε τον λόγο και προκλητικά δήλωσε ότι: «η Ιερουσαλήμ είναι η δική μας πρωτεύουσα. Ούτε του Ισραήλ ούτε της Αμερικής»! Και συνέχισε εξαπολύοντας κατάρες και απειλές: «Κατάρα στην Αμερική, κατάρα στο Ισραήλ. Με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ανθρώπους θα επιτεθούμε σε όλα τα επίσημα κτίρια σας. Θα πάρουμε από τα χέρια σας τα όπλα σας. Ότι και να γίνει το Ισραήλ θα φύγει από αυτά τα εδάφη, διότι δεν υπάρχει κράτος Ισραήλ. Το Ισραήλ είναι μία τρομοκρατική οργάνωση».

Έχουν πάρει τα μυαλά όλων, εκεί στο περιβάλλον Ερντογάν, αέρα και ονειρεύονται να μπουν και στην Ιερουσαλήμ! Και όταν εννοούν «δική μας πρωτεύουσα» εννοούν φυσικά των μουσουλμάνων!

https://europost.gr/ladi-sti-fotia-toys-toyrkoys-sti-mesi-anatoli-i-ieroysalim/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο